Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Agykamra tágulat gyanúja 12....

Agykamra tágulat gyanúja 12. heti genetikai uh-n, akinek hasonlót állapítottak, mesélne róla?

Figyelt kérdés

A héten végezték az uh-t. A doktor azt mondta lát eltérést a hátsó agyi kamránál, még korai biztosat mondani, ne gondoljam túl.. persze könnyű mondani.

Volt akinek ilyen korán látták uh-n? Mi lett a későbbiekben?

2 hét múlva nézi meg újra a doktor.

2023. nov. 22. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt. Elküldtek külön genetikai vizsgálatra, ami egy részletesebb UH vizsgálat volt 15 hetesen de ott már mindent rendben találtak. Máig sem értem ezt, akkor nagyon megijesztettek.

Ma már 8 éves a kisfiam semmi baja.

Próbálj megnyugodni, tudom, hogy nehéz de gondolj arra, hogy minden rendben lesz és az idegeskedéssel csak ártanál a magzatnak.

2023. nov. 22. 21:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!