A terhesség most tényleg ennyire tönkreteszi a testet?
Az imént dobta fel a Reddit ezt a posztot, amit egy amerikai terhes nő írt ki, aki úgy érzi, hogy egy roncs lett a teste, legfőképpen a lábai, és undorodik tőle, a babának sem tud örülni.
Ott van az a mondat, hogy:
"And a part of me regrets getting pregnant because I feel like I will never have the body I had before." - vagyis hogy az egyik fele megbánta, hogy teherbe esett, mert úgy érzi hogy már soha nem lesz ugyanolyan a teste, mint szülés előtt volt.
Mi a véleményetek?
Nezopont kerdese.
Lehet, hogy masok szemevel tonkrement a testem, de en nem latom igy. Sot, meg vagyok magammal elegedve.
8 kilot hiztam terhesseg alatt, ez nem veszes szerintem, de tagathatatlanul strias lett az alhasam, megnyult a bor, sose lesz mar olyan feszes,mint regen. A mellem allagra is egy picit megvaltozott a hizas-fogyas-szoptatas miatt, mar nem olyan feszes, mint regen.
Habar visszafogytam mar reg, szamok szerint meg 5 kiloval konnyebb is vagyok, mint terhesseg elott, de valahogy a testem megvaltozott, a csipom szelesebb lett, a labam nott egy szamot es ugy maradt🤷♀️
En elegedett vagyok magammal, ahogy kinezek, terhes voltam es szultem egy gyereket, szoptattam 8 honapig is, ez valakin nagyobb nyomot hagy. En buszke vagyok arra, hogy ez mind sikerult. Tudom-tudom, azt szoktak mondani, hogy gyereket szulni barki tud, ez nem teljesitmeny.
Mi 3 evet vartunk ra, hatam mogott 3 vetelessel, szoval nekem ez oriasi csoda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!