A pàrizsit, ha megsütöm,akkor ehetem terhessèg alatt?
Figyelt kérdés
Most mùltam 28 hetes ès vettem ömlesztett sajtos pàrizsit ès a reggeli kenyeremre gondoltam,hogy ràrakom kisütve.Ìgy nem lehet belőle problèma?#terhesség #Sült pàrizsi
2023. okt. 21. 16:27
1/23 anonim válasza:
Ha nem sütöd ki, akkor is eheted.
2/23 anonim válasza:
Kérlek, világosíts fel: miért veszélyes a párizsi?
4/23 anonim válasza:
Nyersen is eheted, jó étvágyat hozzá.
5/23 anonim válasza:
A párizsi eleve nem nyers, szóval a boltban kapható "nyers" is ehetö!
6/23 A kérdező kommentje:
Akkor jò,köszönöm !🤣Mert azt hallottam,hogy nem szabad enni 🤷♀️De akkor feleslegesen nem sütöm ki 🤣
2023. okt. 21. 17:10
7/23 anonim válasza:
A chips is veszélyes, ha mégis ennél, süsd ki előtte bő olajban. Meg a csokit is. :D
8/23 anonim válasza:
Sose hallottam még olyat, hogy párizsit ki kellene sütni. Mert én mindig is nyeresen ettem ez idáig a Párizsit. Viszont az is igaz hogy Párizsban nem kapsz párizsit.
10/23 anonim válasza:
Kicsit off: " Viszont az is igaz hogy Párizsban nem kapsz párizsit."
Németországban meg egész mást kapsz, ha ezt kérsz, ott ugyanis a gumióvszer hétköznapi neve...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!