A pàrizsit, ha megsütöm,akkor ehetem terhessèg alatt?
Figyelt kérdés
Most mùltam 28 hetes ès vettem ömlesztett sajtos pàrizsit ès a reggeli kenyeremre gondoltam,hogy ràrakom kisütve.Ìgy nem lehet belőle problèma?#terhesség #Sült pàrizsi
2023. okt. 21. 16:27
11/23 anonim válasza:
És az a szomorú, hogy sok ilyen nő van, és szaporodnak is!
12/23 anonim válasza:
A párizsi, virsli FŐTT húsból készül.....
13/23 anonim válasza:
Füstölt kolbászt meg szalonnát ne egyél sütés főzés nélkül.Én nagyrészt csirkemell csonkát eszem az meglett főzve.
14/23 anonim válasza:
Sütés után is eheted terhesen és nyersen sütés nélkül is eheted szülésig. Egészségedre és jó étvágyat hozzá neked és a babának
15/23 anonim válasza:
A kórházban is adnak párizsit terheseknek.
Ezek hőkezelt termékek.
16/23 anonim válasza:
Én konkrétan párizsin és szalonnán éltem a terhességem alatt. Egyiket sem sütöttem, főztem csak ha úgy kívántam meg.
18/23 anonim válasza:
A NÉBIH oldalán van egy lista, hogy mit nem szabad enni. Leegyszerűsítve: nyers tojás és hús + penészes és nyers tejből készült sajtok + olyan húskészítmények, amik nyersek, tehát csak füstölve voltak (szalámik, kolbászok, füstöléssel tartosított sonkák stb.). Ezeket csak hőkezelés után szabad enni, pl. rakott krumpliban már oké a kolbász vagy a rántott camambert is oké. A virsli, párizsi, főtt sonkák (ezek a tipikus szendvicssonkák) stb. nem nyersek, megfőzik a húspépet az elkészítés során, nyugodtan fogyaszthatóak.
19/23 anonim válasza:
Nem debilek, csak ilyen részinformációk keringenek csak sokszor, hogy mit nem lehet enni, ha szalámit nem lehet akkor biztos sonkát sem, összemosódik, félreértik stb. Lusták utánaolvasni, mondjuk inkább ezt, mert azért pár perc guglizással ki lehet deríteni.
20/23 anonim válasza:
18as leirta az igazat.Hiába lepontozzátok hogy nem lehet füstölt cuccokat enni..pl kolbász
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!