11/19 anonim válasza:
Ezt én sem értettem sosem, tök fölösleges.
12/19 anonim válasza:
11-köszi végre egyet értenek velem (6-os voltam)
13/19 anonim válasza:
#12: keserű egy életed lehet, ha csak lesed, hogy mikor ért végre valaki egyet veled, mert képtelen vagy belátni, hogy tévedtél.
14/19 anonim válasza:
13- én csak véleményt írtam nem modtam hogy nekem van igazam...kinek is keserű az élete? nem kell velem egyet érteni, csak közöltem valamit. erre te máris kiborulsz...én bboldog életet élek felesleges 2.név nélkül :)
16/19 anonim válasza:
Ismerosoknel azért kettő név van a 3 gyereknek, mert a szülők nem tudtak meg egyezni 1 neven. A környezezemben kevés a két nevű ember felnőtt és gyerek is. Kis város
17/19 anonim válasza:
A barátnőmnek ugyanaz a neve, mint az anyjának, a második is. Anita Zsuzsanna. A húga meg Zsuzsa lett, második név nélkül.
18/19 A kérdező kommentje:
#17 ez érdekes.
A kisebb lanynak is ugyan az a neve..
2023. okt. 18. 16:38
19/19 anonim válasza:
Mert túl gyakori a vezetéknév és rövid is. A kiválasztott első név sem túl ritka, így inkább választottunk egy második keresztnevet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!