Szerintetek melyik a legszebb lánynév? Vagyis ti milyen nevet adnátok a gyerekeiteknek, ha az lány lenne? Csak egyet írjatok légyszíves! Meg, hogy nektek mi a keresztnevetek.
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 00:13
1/46 anonim válasza:
Masodik fiunkat varjuk de ha egyszer lesz lanyunk a Viktoria Noemi nevet kapna. A Viktoria a ferjem kedvenc noi neve, es engem Noeminek hivnak ezert szeretne a ferjem ezt is adni majd.
Nekem nagyon sok kedvencem van de te csak egyet kertel igy inkabb nem irok egyet se.
2/46 anonim válasza:
A kislányomat Regina Noéminek hívják,így szerintem ez a legszebb lánynév!:) Engem Tímeának hívnak.
3/46 anonim válasza:
Kriszti vagyok és nekem a Lilla a kedvencem :)
4/46 anonim válasza:
Engem is Tímeának hívnak, mint a 2. válaszolót :)! A kislányomat Biankának fogják hívni, a második neve majd Dorottya lesz a keresztanyukája után.
35hm
5/46 anonim válasza:
Judit vagyok, és a ha lányom lesz, akkor a Nóra Emma nevet fogja kapni.
6/46 anonim válasza:
Kedvenc lánynevem az Eszter, engem Klaudiának hívnak :)
7/46 A kérdező kommentje:
Szép nevek! :)
Engem Brigittának hívnak és a kedvencem nevem a Karolina!
2012. jún. 30. 00:44
8/46 anonim válasza:
Daniellának hívnak, ha majd egyszer lányom lesz, Hanna Borinak fogjuk hívni. :)
9/46 anonim válasza:
Nekem az Adél tetszik a legjobban
10/46 anonim válasza:
Ha csak egyet lehet akkor: Zoé.
Az én nevem Angelika. Azt is adnám amúgy, szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!