Szerintetek melyik a legszebb lánynév? Vagyis ti milyen nevet adnátok a gyerekeiteknek, ha az lány lenne? Csak egyet írjatok légyszíves! Meg, hogy nektek mi a keresztnevetek.
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 00:13
33/46 anonim válasza:
Lányaim: Zsófia , Lilla, én Henrietta vagyok.
34/46 anonim válasza:
A mi lányunk Lilla Zsófia:) De én már irtam..Örülök h másnak is tetszik ez a 2név.:)
35/46 anonim válasza:
Dorinának hivnak és még messze van de ha lányom lesz akkor Alexandrának fogják hívni (ez a második nevem ) de nagyon tetszik ez a név
36/46 anonim válasza:
ja és a 15-ö válaszolónak üzenem hogy az osztálytársaimat Anna és Katának hivják és ikrek
előző voltam
37/46 anonim válasza:
Borbála vagyok,kislányaim Jázmin és Barbara Tímea
38/46 anonim válasza:
Én Dóra vagyok.Az ízlésem hetente változik.Most talán a kedvencem a Zselyke.:)
39/46 anonim válasza:
én: Veronika
kedvenc lánynév: Alba
40/46 anonim válasza:
Én Erzsébet vagyok.Egyáltalán nem tetszik.A Karolina viszont igen .A kedvenc nevem:Mira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!