Melyik szerinted a legszebb fiú- és lánynév?
Figyelt kérdés
2011. nov. 30. 09:08
3/20 anonim válasza:
szerintem meg mindenkinek az a legszebb, amit a gyermekének ad:) Nem vagyunk egyformák, tehát nincs olyan, hogy legszebb név, ahogyan nincsen "tökéletes" sem, mindenkinek más a szép és más a jó, ezért szerintem kapni fogsz körülbelül 50 különböző legszebb nevet:)
4/20 anonim válasza:
Linda, Virág, Fanni, Lorina
Márk, Olivér, Dániel, Benjámin
5/20 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló! Éppen ez volt a célom. A kérdést is úgy tettem fel, hogy szerinted, tehát mindenkinek az egyéni véleményére vagyok kíváncsi. :)
2011. nov. 30. 11:41
6/20 anonim válasza:
Két kisfiam van:Zétény,Zimány Ha lányok lettek volna Hanga és Zolna lettek volna Én és apa ezekbe a nevekbe szerettünk bele! :)
7/20 A kérdező kommentje:
A Hanga annyira szép név! :) Ez nálam is listás.
2011. nov. 30. 11:56
8/20 anonim válasza:
Lány: Szófia, Hanna, Leila, Lilla, Linett
Fiú: Máté, Gábor, Richárd
Nekem ezek a kedvenceim :)
9/20 anonim válasza:
Nekem a Luna és a Zénó tetszik a legjobban.
Mégsem ezeket a neveket választanánk, mert a férjemnek nem tetszenek.
5 éves Dániel és 15 hetes magzat Koppány anyukája
(Lányként Anna és Véda lennének)
10/20 anonim válasza:
Gyöngyvér és Keve: még a névnapjuk is ugyanakkor van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!