Mi a gyerekeitek keresztneve? Hogyan szólítjátok, becézitek? Miért azt a nevet választottátok?
Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 18:56
1/17 anonim válasza:
Boglárka: Bab, Bablárka, Boga, Bogica, Bogika, Baba
2/17 anonim válasza:
Anna Míra. Annának hívjuk, nem beceztuk soha.
4/17 anonim válasza:
Bertalan, Berti ha valaki Bercozi felrugnám, nincs egy k...va c betű a nevében. 3 Bertalan van papa apa fiam, és kb ez az egy férfi név ami tetszik.
Korinna, Kori ez csak megtetszett, és szeretem, hogy nem tucat név.
Na itt jön a fekete bárány apa döntése volt, Benett, Beni, Bub, Beni bubu, a becézését szeretem, Benettnek nem gyakran hívom.
5/17 anonim válasza:
És valaki jól idetevedt és lepontozott mindenkit 🤦♀️
6/17 anonim válasza:
Na akkor gyorsan átkeresztelem őket, akkor biztos felpontoznak😂😂😂
7/17 anonim válasza:
Roland. Roli, Roland, Roló, Rolandusz, Rolkó meg ami eszünkbe jut.
Azért ez a neve mert ez tetszett.
8/17 anonim válasza:
Zalánnak hívják, nem nagyon szoktuk becézni néha max Zali. Azért ez lett a neve, mert gyerekkorom óta ez volt a kedvenc fiú nevem és szerencsére az apukájának is tetszett. Sajnos nagyon gyakori név , de nem érdekelt.
9/17 anonim válasza:
Dániel-Dani
Nóra-Nóri,Norci
Milán-Mili,Milcsi
Marcell-Marci
Sára-Sári
10/17 anonim válasza:
Hedvig a nagyobb lányunk, általában Hédinek becézzük, de én sokszor nem becézem. Imádom a nevét.
A kisebb Villő, őt sem feltétlenül becézzük, de néha Villus vagy nyuszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!