Amikor párt választottatok gondoltatok arra, hogy a gyerekeitek milyen külsőt, milyen betegségeket örökölnek tőletek, szüleitektől, nagyszüleiktől?
Szerintem az már rég nem normális, ha valaki apát keres a gyermekének, és nem párt magának..
Nincs azzal baj, ha gondolsz ezekre, de nehogy már ez befolyásoljon. Ha szeretünk valakit, akkor pont nem ezek fognak számítani, hidd el.
"Régen házasság a pároknak előtt kötelező volt az teljes orvosi kivizsgálás"
Dehogy volt, honnan vetted ezt a hülyeséget?
Nekem 2 gyermekem van 2 apátol. Kisgyermekké csodás gyerekek voltak, tinikor utan kijött az összes olyan apai tulajdonságuk,amit utáltam az apjukban. Humorral tudom oldani a feszültséget. Katasztrófa komolyan...igen,öröklődik a mozdulat,stilus, ízles, betegsegek.
Ha ujra kezdeném figyelnék egy-két dologra jobban
Persze kozre játszik a genetika, de véletlenul sem igaz, hogy minden betegség oroklodik, az pedig hogy kire fog hasonlítani, szintén lutri. Mint ahogy a tulajdonságok oroklodese is.
Lehet ugy is komoly betegséged, hogy a felmenoid kozul senkinek sem volt hasonló betegsége. Sokmindent viszont meg is lehet elozni, pl. egészséges életmóddal a sziv- es érrendszerin betegségeket.
Kulsore ismerek olyan kislányt, aki se az apjára, se az anyjára nem hasonlit, hanem kikopott apai nagymama.
Belso tulajdonságok - mivel szeretem a férjem /és a tulajdonságait is/, ezért én csak orulnék, ha tole orokolne. Én inkább találok magamban olyan tulajdonságot /kulost, belsot/ amit nem szeretnék tovább orokiteni.
Ha vagyok valakivel, akkor szeretem a latvanyat, tehat nem zavarna ha az o vonasait orokolne a kozos gyermekunk.
A genetikai betegseg mar kemenyebb dio, ha a betegseg ismert (ha nem ismert, nem agyalnek rajta), de ez meg gondolom csak szobakerul gyerekvallalas elott hogy a par bevallalja-e vagy sem.
Genetikai tesztre kuldeni valakit minden elozmeny nelkul szerintem serto.
Ha ez alapján választanánk párt, kihalna az emberiség.
Én azt néztem a férjemben, jo apa lesz-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!