Fideszesek! Ha azt állítjátok, hogy az egész ellenzék Soros kezében áll, és tudjuk, hogy a Fidesz a szavazatok 49, a többi párt pedig 51%-át kapta, akkor a magyar emberek többsége Sorost választotta Orbán helyett?
Ez jó kérdés, mert én DK szimpatizáns vagyok, és többször hallottam, hogy Soros pénzel.
Csak azt nem tudom hol kell felvennem a pénzt, mert a fideszes csatornák erre nem térnek ki soha.
Ha Soros valakit pénzelt, az Orbán és a Fidesz!
Nélküle túrná a földet, kapálna mindegyik.
Soros felelős ezért az egészért :)
A nagy pártokat ő futtatja.
Az emberek többségétől ne várj el áttételes gondokodást!
Ilyen leegyszerűsítő, hamis logikát pedig, mint amilyen a kérdésed, csak a kevesek tudnak kiizadni. Úgyhogy légy büszke!
"
Fideszesek! Ha azt állítjátok, hogy az egész ellenzék Soros kezében áll,"
1. NEM ezt állítják és NEM a fideszesek úgy összesen mindannyian, hanem hogy az ellenzéki pártok a soros által pénzelt szervezetek hatása alatt állnak.
2. Az "ellenzék" akár hogy is nézem az az ellenzéki pártokat jelenti. NEM az ellenzéki szavazókat.
Szóval egyrészt kreáltál egy hazugságot amin felháborodtál de még csak a saját szövegedet sem vagy képes értelmezni.
akik nem a fideszre szavaztak, azok nem magyar emberek
max magyarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!