Mi lenne a leghumánusabb módszer az ellenzék teljes eltörésére Magyarországon? Úgy érzem semmi olyat nem képviselnek amire a magyar embernek szüksége lenne.
Figyelt kérdés
2018. aug. 22. 22:20
1/17 anonim válasza:
Szerintem ennél jobban már nem nagyon lehet eltörölni őket.
2/17 anonim válasza:
Nem kell eltörölni. Rendezik a saját soraikat.
De az a szörnyű, hogy az egész ellenzékről beszélünk!
3/17 anonim válasza:
Tehát aki nem a te értékeidet képviseli, azt el kell törölni? Volt egy csávó, ugyanezzel próbálkozott, de rossz vége lett. Hitlernek hívták.
4/17 anonim válasza:
Csak hagyni kell őket, kinyírják magukat. Lásd az LMP teljes összeomlását, pár hónapon belül lelépett Schiffer, Hadházy és Szél is.
Ez még engem is megleptt, egy éve egészen mást képzeltem...
6/17 anonim válasza:
Én úgy ÉRZEM nem szükséges -> töröljük el
=fasizmus
7/17 anonim válasza:
Ha valamit, akkor a hozzád hasonló fasisztákat kellene eltörölni.
8/17 anonim válasza:
Eltörlik ők magukat, lásd április 8-tól napjainkig - már csak egy kávét kérek:D
9/17 anonim válasza:
Nem lesz ennek a magyarországi fasizmusnak jó vége, de hát ti akartátok, drága magyarok. :D
Majd idővel megkapjátok érte, ami jár...
10/17 anonim válasza:
A kérdező személyében egy igazi fiatal demokratát ismerhettünk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!