Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13+2 hetes vagyok. Mitől van...

13+2 hetes vagyok. Mitől van hogy nem hízom?

Figyelt kérdés

13+2hetes vagyok étvágyam már visszajött,eszem is rendesen,de nem hízom egy dekát se.

A babával minden rendben,tehát nem igazán értem!

A terhességem előtt ha ránéztem egy zsömlére máris felszedtem egy kilót!

Van még valaki hasonló helyzetben?

nyugtassatok meg!

Köszönöm!

2008. jan. 7. 12:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a 33+4 hetes vagyok.Eddig 3,5kg hiztam.Ne aggódj.Pár kilót biztosan felszedsz majd.Jó babavárást.
2008. jan. 7. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia. Az első hetekbe én sem híztam egy dekát se, sőt fogytam pedig ugyan úgy ettem.Azért nem hízol most mert a babád is fel szedi a tápanyag egy részét. Én a 14 héttől kezdtem hízni de a 20.hétig 3 kg-ot Most a 24. végén vagyok és most tartok 5 kg-nál, és most már azért oda figyelek mert nem szeretnék bálna lenni.Sok sikert és ne aggódj addig örülj míg nem hízol.
2008. jan. 7. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia.Örülj neki,hogy nem hízol.A szerencsésebbek közé tartozol.Jó babavárást.
2008. jan. 7. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a második fiammal egyáltalán nem hiztam. Sőt mikor szülni mentem 2 kg-val könnyebb voltam mnt az elején.Igy is 3400gr-al született.

Ha a baba jól van akkor nincs gond.

Örülj neki.:)

2008. jan. 7. 13:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia..en 13+4 hetes vagyok es en sem hiztam semmit:-)))

Ne aggodj...ha a baba jol van akkor minden rendben.....szerintem hizunk majd a terhesseg elorehaladasaval:-))

BOLDOG BABAVARAST:-))))

2008. jan. 7. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!