Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25 hetesen farkaséhség? A...

25 hetesen farkaséhség? A szotyi eltereli a figyelmem, legalább este, attól nem hízom ugye?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 18:15
 1/7 porcukormókus ***** válasza:

Remélem!! Én is állandóan szotyizom- amikor épp nem mást eszem... :)

27hkm

2011. márc. 19. 18:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Félelmetes, hogy én is mennyit nasizom. Állandóan rágok valamit.
2011. márc. 19. 18:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a baj velem is,nem is éhes vagyok,hanem megállás nélkül ennék.Ezért kérdezem,hogy a szotyi hízlal e..:))
2011. márc. 19. 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok senkit elkeseríteni de a szotyi nagyon hízlal sajnos :S Olajos.. Amugy hízlal még a tökmag, kesudió,stb,...
2011. márc. 19. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
A napraforgó olajos mag mint a dió, mandula, pisztácia és hízlal...
2011. márc. 19. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
De őszintén.... Mennyi ideig kell bontogatnod, hogy mennyiség legyen belőle... :D
2011. márc. 19. 23:10
 7/7 anonim ***** válasza:

A szotyi sajnos hizlal es a kezeléséhez használt sima só (nem tengeri) sem használ.

Milyen a vércukrod? Nekem alacsony, az orvosom szerint ez a farkaséhség oka. Azt tanácsolta, hogy több szénhidrátot fogyasszak, főleg az étkezések lezárására. Én cukormentes, fruktózzal édesített cukorkát szoktam ilyenkor enni, a farkaséhség már a múlté.

Köztes étkezésekre meg sovány, fokhagymás tejfölbe szoktam répacsíkokat mártogatni, jól elvagyok vele.

2011. márc. 20. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!