A 40. hét végén járok. Normális ilyenkor a "farkaséhség"? Már egy hete gyötör. Elég nehéz, mert cukros diétán vagyok, a legszigorúbb 150 g-oson. Szerintem egyszer-egyszer túl is lépem, mert nagyon éhes vagyok. Lehet ebből még gond?
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 16:19
1/2 anonim válasza:
Szia! Hát, nagy-nagy kitartást neked! Megértem, milyen nehéz, mert az utóbbi napokban én is hiába eszek, állandóan éhes vagyok, feneketlen a bendőm. De én sajnos még csak 36 hetes vagyok. Engem nem izgatna a dolog, csak még hátra van néhány védőnői látogatás, azzal együtt pedig a sopánkodás a súlyom miatt. Semmi kevem hallgatni.
Nem hiszem, hogy bármi bajotok lenne, Te már tényleg a célegyenesben vagy. Szerintem a szervezeted gyűjti az energiát a nagy munkához:))
Könnyű szülést és jó egészséget kívánok!!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Neked is minden jót kívánok!
2008. okt. 6. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!