Mennyire jellemző terhességnél a farkaséhség? Tényleg olyan szörnyű?
Figyelt kérdés
még nem voltam terhes, csak olvastam róla, hogy van akinek az első hónapokban, van akinek a közepén de szinte állandóan éhes...
Ez tényleg így van mindenkinél? tudom,hogy nem az a fontos, de azért nem szeretnék 20kg-t hízni :(
2010. okt. 24. 17:05
1/9 anonim válasza:
Nálam egyáltalán nem volt farkaséhség és a kívánósság sem.
15 kg híztam, ez teljesen normális.
2/9 anonim válasza:
Nos, én éjjelente voltam nagyon éhes, mindent megettem, amit találtam :D 20kg-t híztam, mondjuk azt mind a hasamra meg a mellemre - a baba normál súlyú lett, én meg a születése másnapján csak 5kg-val voltam több, mint a terhesség előtt.
3/9 anonim válasza:
Én most vagyok a 13. hetemnél, de én a terhességem elejétől kb. 5kg híztam.Én folyton eszem, reggelikor normálisan ebédet is eszem rendesen és a nap hátralévő részében csipegetem: sajt, joghurt, szendvics, tej, de emellett sok folyadékot is iszom.Szóval...ennyi :)
4/9 anonim válasza:
Nálam sem volt semmilyen éhség szerencsére. Keveset ettem, de többször. Viszont most pár hete nagyon kívánom az édességet, de szerintem ez nem a terhesség miatt van, hanem, mert sokáig nem ehettem:) És bár olyan kétnaponta engedek meg magamnak egy fagyit vagy egy sütit, 2-3 hét alatt fel is jött rám 2 kg simán... Mostmár vigyázok megint.
5/9 anonim válasza:
Azért a "farkaséhség" az túlzás szerintem, falánkabb az ember az biztos, de azért lehet kontrollálni.
6/9 A kérdező kommentje:
és ez a falánkság, ez végig kíséri a terhességet, elejétől végéig? vagy csak 1 bizonyos időszakra jellemző?
2010. okt. 25. 00:38
7/9 anonim válasza:
Szerintem mindenkinél változó és általában időnként van. De ahogy előttem is írta valaki, akármennyire is kíván valamit a kismama, simán lehet kontrollálni.
8/9 anonim válasza:
Én a 9. hétnél tartok, és kb. 1 hete olyan éhségérzetem van, mint azelőtt még soha. :( Nem kívánós vagyok, hanem azt érzem, hogy kilyukad a gyomrom az éhségtől, akkor is, ha előtte 1-2 órával ettem. + hangosan korog a gyomrom. Remélem, hamarosan elmúlik, mert nem szeretnék hatalmasra nőni.
9/9 anonim válasza:
Nekem ilyen a 21-22. héttől szokott lenni, de csak 1-2 nap és utána elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!