Az állandó éjszakai hidegrázás jellemző a 4 hetes terhességnél? Legyengül egy kicsit az immunrendszerünk?
Figyelt kérdés
Éjszaka mindig nagyon ráz a hideg, ami hajnalra elmúlik és állandóan meg vagyok fázva (Fáj a hátam, folyik az orrom stb.)2010. nov. 17. 09:02
1/9 anonim válasza:
Ha nem is vagy lázas (bár a hidegrázás hőemelkedéskor szokott lenni), szerintem inkább elkaptál valami bacit vagy vírust és ezért vagy rosszul. Próbáld meg kipihenni és kikúrálni magad.
2/9 anonim válasza:
Én is folyton fáztam annyi idősen... kb a 6.hétre múlt el, de azért pihenj és szedjél c vitamnt! :)
3/9 anonim válasza:
Az elején nekem is ilyen volt, azt hittem, meg vagyok fázva... eszembe sem jutott, hogy a baba miatt, de azóta többen is mondták, hogy így kezdődött. Gondolom, a szervezet alkalmazkodik és a védekezésre kevesebb energiája marad. Kb a szívhanggal egy időben el is múlt 6-7 hét után :)
4/9 anonim válasza:
Én is ennyi idős terhes vagyok, általában minden estére én is fázom.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotok! Gondoltam, hogy összefüggésben van, csak én soha nem voltam fázós, most meg kályhát szerelnék legszívesebben a hátamra!
2010. nov. 17. 10:44
6/9 anonim válasza:
Nekem is influenza szerű tüneteim voltak...az éjszakai hidegrázás még most is meg van..8+3 hetes kismama:D
7/9 anonim válasza:
Én is kb 6. hétig éreztem és főleg estére, de volt, hogy napközben is rázott a hideg. Éjszakánként meg a párom örült, hogy forró vagyok mert hozzám bújhatott. Gondolom a hőemelkedés miatt van ez a hidegrázás is.
8/9 anonim válasza:
A hidegrázás lehet, de hogy függ össze a terhességgel a nátha?
9/9 Macimanó82 válasza:
Szia:) Éni kb ennyi idős terhes vagyok:) És nem csak esténkét hanem napközbeni szunyánál is ráz a hideg és fázok szerintem is alkalmaszkodik a szervezet a kis csodánkhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!