Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kínoz a "farkaséhség"? Mit...

Kínoz a "farkaséhség"? Mit tesztek ellene, vele?

Figyelt kérdés

...eszek, még éhesebb leszek...durva.

Nem diétázni szeretnék, de azért nem is ész nélkül zabálni :S

2010. nov. 25. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sajna semmi nem tudtam,igy fölis jött 30-35 kg.a végére szigorú diéta és igy is 100 kg osan mentem 2-szer szülni:)Most vok 69-70 kg:-)
2010. nov. 25. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:
73%
Én nagyon erős vagyok. órára eszem. reggel 8-9 körül, dében 1 körül, este meg 5-6 fele. Ha közbe éhes vagyok, akkor max. gyümölcsöt eszek. Ennyi. A lányommal is csak 8 kilót híztam.
2010. nov. 25. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem amíg nem jön fel nagyon sok, addig egyél, ami jól esik. A szervezet tudja, mire van szüksége.

Ez most egy "új divat", hogy akkor vagy egészséges, ha 6 kilót szedsz fel összesen, meg ilyesmi.

A zsírtartalékot ilyenkor az ember már a szoptatásra is gyűjti, az egy csomó kalóriát eléget majd.

Mindkét terhességem alkalmával kb. 18 kilót szedtem fel (pici, vékony alkat vagyok, a védőnő rám is szólt, hogy nem lesz az sok? de én nem foglalkoztam vele...)

Szülés után egy évvel már kevesebb voltam mindkétszer, mint amennyivel terhes lettem. (A versenysúlyomnál most 3-4 kilóval kevesebb vagyok...)

Szóval egyél, ami jól esik!

2010. nov. 25. 14:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi!

20 hetesen 2 kiló volt kábé, 26 hétre ugrott meg jobban, most olyan 6 kiló.

A védőnő szerint teljesen jó, a minimum és a normális között van.

Csak az utóbbi 1-2 hétben vettem észre, hogy mintha rengeteget ennék... Nem szeretném korlátozni magam, meg én is kevéssel, 53-mal kezdtem, de azt sem szeretném, hogy nagyon elszaladjon velem a ló.

2010. nov. 25. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!