Ezek a tesztek pozitívnak számítanak vagy csak szellemcsíkos?
Figyelt kérdés
Ilyen teszttel szerintetek már mondhatom a páromnak,hogy valószínű baba lesz?Vagy ez nem pozitív?
2011. aug. 13. 15:23
2/15 anonim válasza:
halovány de pozi. Esetleg holnap reggel egy újat, ha szép erős mehet a kv mellé a párodnak:D
(állítsd át a géped, mert egy évvel le van maradva, jót mosolyogtam rajta, hogy egy év után illene tudni van e baba vagy sem:))
3/15 anonim válasza:
Mensi előtt vagy még?? Mikorra nem várod/vártad?? Amúgy egyértelműen pozitív:) Gratulálok!:)
4/15 anonim válasza:
Pozitiv, csak még korán tesztelhettél és gyenge a jel. Szólhatsz neki, de ha 3-4nap után testelsz, már biztos egyértelműbb lesz az a második csík.
5/15 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy 10re nem vártam.Ezért aggódom is kicsit,hogy ilyen kis halványka,de pl a One Step ennél is halványabb volt ugyanebből a vizeletből.
Remélem tényleg baba van a dologban.Annyira boldog lennék. :D
Én is észrevettem így utólag,hogy le van maradva a gépen egy kicsit. :D
2011. aug. 13. 15:51
6/15 anonim válasza:
Pozitív! Nekem is ilyen volt, aztán lassan napról-napra erősödött.
Drukkolok nagyon!
25hkm
7/15 anonim válasza:
És azt elfelejtettem írni, hogy nekem is az elmaradt menzi időpontja után volt ilyen halovány pozi. (x-epil teszt)
8/15 anonim válasza:
már az első tesztből látom hogy pozitív
:)
9/15 anonim válasza:
nekem ugyanilyen volt a 33. napon és most már egy éves:)
10/15 anonim válasza:
Én is az elsőből láttam már,hogy + Egyébként én úgy tudom,hogy nem mutathat tévesen pozitívat,tehát ha halványan is,de ott van akkor az már pozitív.1hét múlva már 2 erős csík lesz.Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!