Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt valami viccese...

Terhesség alatt valami viccesebb dolog, amin sirtatok, kiakadtatok vagy hasonló?

Figyelt kérdés

Szívesen olvasnek sztorikat amit leginkább a terhesség alatti hormonvaltozasok okoznak.

Az nagylanyomnal nem is emlékszem ilyenre. De most például 2 napja sírok a született feleségek végén, illetve azon, hogy finom a kaja, de nem tudok belőle sokat enni.

2023. aug. 28. 16:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem volt a boltban az a péksütemény amit enni akartam. 5 percre lakunk onnan. Hazáig sírtam 😂😂
2023. aug. 28. 16:41
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
Zokogtam a képeslapokat nézegetve a bolt közepén. Olyan szépek voltak. :D
2023. aug. 28. 16:44
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

1. A férjem befújta magát dezodorral és hányingerem lett aznap ezredjére 😂

2. Kiskutyás mese ment a tévében, és amikor nyüszögött a kutya, sírtam

2023. aug. 28. 16:46
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
A csomagolt szalámi kicsomagolásakor azon pityeregtem, hogy amiből ez a szalámi készült, az az állat egy másik állatnak az anyja volt, vagy a gyereke, és meg kellett halnia, hogy szalámi lehessen belőle.
2023. aug. 28. 16:53
 5/14 anonim ***** válasza:
86%
Covid idején voltam először terhes. Elmentem a Sparba, mert nagyon megkívántam a ropit, csakhogy elfelejtettem, hogy abban az idősávban csak az idősek vásárolhatnak. Hazamentem és zokogtam, hogy nem lett ropim. 🙄
2023. aug. 28. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
98%

Én egyáltalán nem vagyok egy érzelgős fajta, de a gyerekekkel kapcsolatos valós történetek azért meg szoktak hatni, mondjuk sírni nem nagyon szoktam. Ám, amikor terhes lettem, ez másképp volt.(Sajnos, később elvetéltem😥)

Terhességem legelején kóborolt el az az autista kisfiú, azt hiszem 6 éves. Én már csak akkor hallottam róla, amikor megtaláltak. Akárhányszor hallottam a tévében a riportot a megtalálásáról, vagy botlottam bele neten, mindig sírva fakadtam, pedog már kívülről tudtam🤣Ezen meg is lepődtem, mert még nem tudtam, hogy terhes vagyok, de ennyire azért nem szoktam érzékenykedni.

2023. aug. 28. 17:01
 7/14 anonim ***** válasza:
98%

2 ilyen eset volt hál isten csak 😅

Az egyik, hogy elment mellettem egy tűzoltó autó szirénázva. Ezen vagy 20percet sírtam.

Másik, munka után mentem a boltba vacsinak valóért. De lefagytam. Nem tudtam, mit főzzek. Sírva köröztem a tescoban, majd szipogva felhívtam a férjem, hogy nem lesz vacsi, mert nem tudom mit főzzek. Szerintem sokkot kapott, mert kellett 1 perc, hogy feldolgozza és visszakérdezzen, hogy ezért sírok?! Végül értetlenül hozzátette, hogy rendeljünk inkább ma pizzát 🤣

4 éve volt. Még most is jókat nevetek rajta.

2023. aug. 28. 17:24
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Nekem olyan hoppárém volt, hogy este 11-kor rámjött a "Hová rakjuk a gyereket?!" para, mert a férjemnek a 3 soros mobilpolcán rendetlenség volt és ebből egyenesen az következett, hogy nem fog elférni a gyerek :D Ezért este 11-kor nekiálltam pakolni a polcon és szerencsétlen férjemet is ugrasztottam, hogy azonnal csináljon rendet... azóta sem értem honnan jött ez, de jelentem elfért a gyerek, még úgy is, hogy néha rendetlenség van a mobilpolcon :D
2023. aug. 28. 18:42
 9/14 anonim ***** válasza:
97%
Elfogyott a keksz a lidlben, amit imádok. Időszakos holmi, évente egyszer van. Rettentő szomorú voltam, és sírtam miatta a boltban, hazafelé meg este is.
2023. aug. 28. 21:26
 10/14 anonim válasza:
98%

Sírtam a természetfilmeken, amikor bármilyen állat elpusztult .

Akciós volt a spenót, venni akartam négy csomaggal, de a férjem azt mondta, elég lesz kettő is. Elbőgtem magam a bolt közepén, hogy sajnálja tőlem azt a rohadt spenótot. Utólag persze vicces, de akkor tragédiaként fogtam fel.

2023. aug. 29. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!