Terhesség alatt valami viccesebb dolog, amin sirtatok, kiakadtatok vagy hasonló?
Szívesen olvasnek sztorikat amit leginkább a terhesség alatti hormonvaltozasok okoznak.
Az nagylanyomnal nem is emlékszem ilyenre. De most például 2 napja sírok a született feleségek végén, illetve azon, hogy finom a kaja, de nem tudok belőle sokat enni.
1. A férjem befújta magát dezodorral és hányingerem lett aznap ezredjére 😂
2. Kiskutyás mese ment a tévében, és amikor nyüszögött a kutya, sírtam
Én egyáltalán nem vagyok egy érzelgős fajta, de a gyerekekkel kapcsolatos valós történetek azért meg szoktak hatni, mondjuk sírni nem nagyon szoktam. Ám, amikor terhes lettem, ez másképp volt.(Sajnos, később elvetéltem😥)
Terhességem legelején kóborolt el az az autista kisfiú, azt hiszem 6 éves. Én már csak akkor hallottam róla, amikor megtaláltak. Akárhányszor hallottam a tévében a riportot a megtalálásáról, vagy botlottam bele neten, mindig sírva fakadtam, pedog már kívülről tudtam🤣Ezen meg is lepődtem, mert még nem tudtam, hogy terhes vagyok, de ennyire azért nem szoktam érzékenykedni.
2 ilyen eset volt hál isten csak 😅
Az egyik, hogy elment mellettem egy tűzoltó autó szirénázva. Ezen vagy 20percet sírtam.
Másik, munka után mentem a boltba vacsinak valóért. De lefagytam. Nem tudtam, mit főzzek. Sírva köröztem a tescoban, majd szipogva felhívtam a férjem, hogy nem lesz vacsi, mert nem tudom mit főzzek. Szerintem sokkot kapott, mert kellett 1 perc, hogy feldolgozza és visszakérdezzen, hogy ezért sírok?! Végül értetlenül hozzátette, hogy rendeljünk inkább ma pizzát 🤣
4 éve volt. Még most is jókat nevetek rajta.
Sírtam a természetfilmeken, amikor bármilyen állat elpusztult .
Akciós volt a spenót, venni akartam négy csomaggal, de a férjem azt mondta, elég lesz kettő is. Elbőgtem magam a bolt közepén, hogy sajnálja tőlem azt a rohadt spenótot. Utólag persze vicces, de akkor tragédiaként fogtam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!