Alkalmi vérzések terhesen. Akinek volt hasonló tapasztala, kíváncsi vagyok, mi okozta és hogy végződött?
A történetem a 5. héten kezdődött, most 11. hetes vagyok. Eddig minden héten kb 1-2x elkezdtem vérezni, nagyon erős, intenzív, piros vér. Általaban reggel ébredés után jelentkezett, görcs nélkül és aznap el is múlt. (változó volt, hogy 10 perc volt hogy jó pár óra vagy 1 nap) Ultrahangon minden esetben mindent rendben találtak, a magzat a méretének megfelelő, szívműködés rendben. Méhszáj zárva, illetve hematómát se találtak ultrahangon. Több orvos is megnézett, de konkrét választ nem kaptam egyszer sem.Progeszteront szedek, igy annak a hiánya nem okozhatja azt gondolom. Az együttléteket is teljesen elhagytuk, igy az sem okozhat problémat. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt.
Amit tegnapi napom tapasztaltam és nemtudom, hogy lehet e bármi összefüggés, az orvosom szerint ezen ne aggódjak (de magyarazzák ezt meg egy kismamának aki aggódik a babájáért), hogy egy kis csomo jelent meg a hüvely mellett, nagyjábol egy meggymag méretű.
Bárkinek volt hasonló tapasztalata, hogy mi okozhatja ezeket az alkalmi vérzéseket? Nagyon aggódom.
Ennek most utánna olvastam és valóban okozhat vérzést, viszont semmi ilyesmit nem mondott az orvosom.
Ezt ultranhangon kéne hogy lássák nem?
Ha élénk piros és görcs nélküli elképzelhető, hogy a hüvelyből jött. Megpattanhatott egy ér és ilyenkor eleve vérzékenyebb az ember.
4x volt nekem ilyen. Mindig ez volt az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!