Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Alkalmi vérzések terhesen....

Alkalmi vérzések terhesen. Akinek volt hasonló tapasztala, kíváncsi vagyok, mi okozta és hogy végződött?

Figyelt kérdés

A történetem a 5. héten kezdődött, most 11. hetes vagyok. Eddig minden héten kb 1-2x elkezdtem vérezni, nagyon erős, intenzív, piros vér. Általaban reggel ébredés után jelentkezett, görcs nélkül és aznap el is múlt. (változó volt, hogy 10 perc volt hogy jó pár óra vagy 1 nap) Ultrahangon minden esetben mindent rendben találtak, a magzat a méretének megfelelő, szívműködés rendben. Méhszáj zárva, illetve hematómát se találtak ultrahangon. Több orvos is megnézett, de konkrét választ nem kaptam egyszer sem.Progeszteront szedek, igy annak a hiánya nem okozhatja azt gondolom. Az együttléteket is teljesen elhagytuk, igy az sem okozhat problémat. Nem dohányzom, nem iszom alkoholt.

Amit tegnapi napom tapasztaltam és nemtudom, hogy lehet e bármi összefüggés, az orvosom szerint ezen ne aggódjak (de magyarazzák ezt meg egy kismamának aki aggódik a babájáért), hogy egy kis csomo jelent meg a hüvely mellett, nagyjábol egy meggymag méretű.

Bárkinek volt hasonló tapasztalata, hogy mi okozhatja ezeket az alkalmi vérzéseket? Nagyon aggódom.

2023. jún. 23. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lóg rá a placenta a méhszájra?
2023. jún. 23. 08:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Ennek most utánna olvastam és valóban okozhat vérzést, viszont semmi ilyesmit nem mondott az orvosom.

Ezt ultranhangon kéne hogy lássák nem?

2023. jún. 23. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem mélyen fekvő lepény okozott vérzést (bár nem ilyen erőset és hosszút), de azt látniuk kellene.
2023. jún. 23. 09:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha élénk piros és görcs nélküli elképzelhető, hogy a hüvelyből jött. Megpattanhatott egy ér és ilyenkor eleve vérzékenyebb az ember.

4x volt nekem ilyen. Mindig ez volt az oka.

2023. jún. 23. 11:20
 5/5 anonim válasza:
Szia! Én 10 hetes vagyok ma, én a 7.héttől vérezgettem egy hétig de nagyon keveset, kaptam rà Duphaston progeszteron készítményt, jelenleg màr nincs semmi ilyen tünetem, pedig a neten mindenki rémisztgetett a vetéléssel.Azt gondolom ha csak kis ideig vérzel,és az orvos se làt semmit,akkor nem kell aggódnod, valószínüleg megmarad a babàd egészségesen! Jó babavàràst!
2023. jún. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!