Szülés előtti egy két nappal volt valami különleges érzése ? 38hetes kismama vagyok hátfájás/derékfájás, pocak keményedés pluszban türelmetlenség és ingerlékenység 36hét óta cg:2222 Valakinek hasonló tapasztalat?
Nem szeretnék ezen agyalni. Sőt elég tevékeny is vagyok de hajnalban arra kelni, hogy újra ki akarom vasalni a baba ruháit, meg újra pakolni a szobájában.
Savam van, a babám nem volt ma annyira aktív inkább csak kemény volt a pocakom.
38 hetesen már bőven voltak ezek.
41+4-re szültem, akkor se magától indult be.
Semmi, még mikor órák óta szivárgott a magzatvíz és bementem a kórházba is azt hittem, hogy haza fognak küldeni, mert biztos nem szülök még
(38+5 volt)
Köszönöm szépen, kíváncsian várakozom továbbra is 😊 egyszer csak jön a babó.
Szivárgott a magzatvíz? Miért gondoltad hogy haza küldenek???
Amit felsoroltál az nálam fenn áll már hetek óta, és még mindig nem született meg a babám🫣
40+5
A pocakotok leereszkedett?
Arcotokon változás ?
Elsőnél semmi különleges .Ugyan félidőtől mindenórásnak hittek, hasam nem tudott lejjebb menni, mert eleve lent volt, mivel alacsony vagyok. Arcom nem változott. Jóslóim 36-tól voltak elég durván. 38+4-en hajnalban víz placcs.
Másodiknál folyást észleltem, magzatvízre gyanakodtam, reggel tesztelték, du. 3-ra volt eredmény, addigra beindult. 38+0.
Érdekes amiket leírtatok.
Köszönöm ezeket a tapasztalatokat amiket megosztottatok.
Első baba ezért vannak bennem ilyen bizonytalanságok.
Illetve tapasztalok érdekes dolgokat magamon amik eddig nem voltak jellemzőek.
Pl: köldök körüli érdekes érzés, a felső has fal égő feszülése
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!