Aggódom, a baba lábát nem látom mozogni az ultrahangon, soha. 25hetes terhes vagyok, de mindig fel van húzva a kis lába. De minden vizsgálat eredménye oké! Kedves kismamák, anyukák, bárki aki ezzel a témával szembesült vagy tud hasonló helyzetet?
Egyszerűen, nem tudom miért nem látom sose. A kis fütykösét sem mutatja soha. 😁 Aggódom kicsit hogy talán valami baj van vele.
Kérlek titeket ne harapjátok le a kérdésemért a fejemet. Elég ciki volt fel tenni is a kérdést. Egy hónap múlva megyek megint dokihoz, akkor megkérdem, de addig is ha valaki tud valamit a témával kapcsolatban válaszolni, az kérem írjon. Köszönöm.
((Láttam volt nemrég ilyen jellegű kérdés, írtam üzenetet. Ha esetleg még elérhető vagy akkor vissza írnál kérdező? 🙂))
A babák nem mozognak állandóan, nagyon sokat alszanak, és nem mozognak, csak lebegnek a vizben, valószínűleg ultrahangon is ilyen pillanatot fogtal ki. A felhuzott láb pedig teljesen normális magzatpóz.
Ne aggódj, egyre nagyobb lesz, erőteljesebben fogod a rugasait is érezni.
Köszönöm szépen 5ös válaszoló! 🙂
Neked is 6os. Igen, ez most így jött ki. Köszi mindent! 🙂
Legközelebb egyél meg ultrahang előtt fél órával egy csokit, a cukortól hátha élénkebb lesz.
Amúgy genetikai ultrahangon sem mocorgott? Nekünk ott forgott jobbra balra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!