Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aggódom, a baba lábát nem...

Aggódom, a baba lábát nem látom mozogni az ultrahangon, soha. 25hetes terhes vagyok, de mindig fel van húzva a kis lába. De minden vizsgálat eredménye oké! Kedves kismamák, anyukák, bárki aki ezzel a témával szembesült vagy tud hasonló helyzetet?

Figyelt kérdés

Egyszerűen, nem tudom miért nem látom sose. A kis fütykösét sem mutatja soha. 😁 Aggódom kicsit hogy talán valami baj van vele.

Kérlek titeket ne harapjátok le a kérdésemért a fejemet. Elég ciki volt fel tenni is a kérdést. Egy hónap múlva megyek megint dokihoz, akkor megkérdem, de addig is ha valaki tud valamit a témával kapcsolatban válaszolni, az kérem írjon. Köszönöm.

((Láttam volt nemrég ilyen jellegű kérdés, írtam üzenetet. Ha esetleg még elérhető vagy akkor vissza írnál kérdező? 🙂))

2023. jún. 21. 20:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
5os vagyok, nyugi, az én fiam a 20.heti ultrahangon meg sem fordult, csinalhattunk a dokival barmit, séta sem segített, édes sem. A kezét se vette le az arcáról, akkor sem, mikor a doki bokdoste az ultrahang szondával. Az égvilágon semmi baj vele, eleven 1 éves.
2023. jún. 22. 12:58
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint egy olyan kerdes hogy unalmamba nem tudok min aggodni,hat kitalalok valamit vagy nem tudom mit varsz,esetleg valami megerositest ?!

Orulj hogy nincs baj

Ha baj van majd szolnak.

2023. jún. 22. 16:55
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. 😊

Bár lenne annyi időm hogy unatkozzak. De igazad van utolsó! Szólnának biztosan! Illetve bízok benne! Igen valami fajta megerősítés kellett, hogy kicsit nyugodtabb legyek. Elnézést kérek hogy zavartalak a kérdésemmel.

Mondjuk nem voltál rá kötelezve, hogy válaszolj! Vagy igazából nem így. Elég lett volna az utolsó két mondat! De igazat adok! Végül is a lényeget le írtad!

2023. jún. 22. 19:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Van lába a babának mozog is nagyon, a gép néha nem ilyen szép tiszta és jó minőségű. További jó egészséget. Ha nagy lesz a baba, látod a lábát.
2023. okt. 27. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!