Korának megfelelők a méretei?
Sziasztok!
Viszonylag sűrűn kell járnom ultrahangra egyéb okok miatt és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
10-én amikor voltam ott 8+5 naposnak mondta az orvosom, a crl 21,17mm volt, aztán vissza rendelt 22-én és akkor már 11+1 naposnak mondta, amit én furcsáltam, de hát nem én vagyok az orvos, elfogadom amit mond, itt a crl 42,7mm volt.
Ma vissza kellett mennem a vérvétel eredményemmel meg egy gyógyszerem beállítása miatt és mondta, hogy csinál egy ultrahangot és most 11+3 naposnak mondta, crl 45,7mm.
-Fl 6.0
-BPD 15,9
-AC 49,3
-HC 60.6
A lepény hátsó fali, minden oké vele, nem látott genetikai rendellenességre utaló jeleket( megyek majd a 12-ik heti genetikaira)
Lehetséges, hogy az utolsó előtti vizsgálaton elmérte volna?
Az utolsó menstruációm első napja május 5-e volt.
Az utolsó mérés alapján 11+6 napos lennék, holnap tölteném a 12-ik hetet, viszont a mai alapján 11+3.
Igazából csak a CRL miatt aggódom, van köztetek olyan, akinek hasonló méretekkel egészséges babája lett? Bízom az orvosomban és azt mondta, hogy minden rendben.
Hálásan köszönöm a válaszokat!
Nem várom el, hogy bárki is felülírja az orvos véleményét.
Arra vagyok kíváncsi, hogy járt e valaki hasonló cipőben?!😊
3-as válaszoló:
Köszönöm, hogy írtál!
Lehet eltérek a kérdéstől de Nekem a méretei alapján a 8 hetes uh-n aztmondta május 5.én foganhatott, aztán a 11+4 hetes uh-nál már aztmondta hogy május 7.én foganhatott. Május7.-én ovuláltam az tény de az utolso menszim első napja április 17.
Akkor most a terhességem nem az utolsó menszitöl számolja hanem akkor amikor fogant, ugye méretei alapján? Nem teljesen világos.Most vagyok 13+4 holnap is megyek egy uh-ra. Nekem 8 hetesen volt 2cm azután a 11+4 es ultrahangon 48,5 cm volt az embrió.Szerintem ha az orvos aztmondja oké akkor okés :)
Igazából, ha a mensi szerint 11+6, a mai alapján meg 11+3, az teljesen belefér.
Ez passzol az első méréshez is!
Semmi baj, minden oké!
Nagyon aranyosak vagytok, megnyugtattatok.
Köszönöm szépen!
5ös vagyok.
alapból menszi alapján 12+4 napos lettem volna 2 hete mikor mentem uh ra de a méretei alapján 11+4nek ítelte meg, később fogant eleve a 21.ciklusnapon ovuláltam.
1 hét eltérés van nálam ha nem menszi alapján számolja hanem méretek alapján.Eleve május7.én ovuláltam hamarabb semmiképpen se foganhatott. Köszönöm 7es
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!