Volt e valaki aki terhesség alatt nagyon sokat idegeskedett és problémás lett a gyerek?
Az én anyám szinte végigidegeskedte az egész terhességét velem a kedves apukám miatt, aki 2 hónapos koromban elhagyott minket, de szerencsére nem lett semmi maradandó betegségem :)
Egyedül annyi volt, hogy kiskoromban elég félős, azaz visszahúzódó voltam, szinte barátkozni sem mertem, de ez teljesen elmúlt, már más vagyok.
16 először is köszönöm a válaszod
Másodsorban: egy ilyen kérdésre, mint, hogy az idegeskedés, vagy a vészes terhességi hányás, vagy az anya kék szemszine (értsd bármi) összefüggésbe hozható-e azzal, hogy a gyermeknek lesz-e barmilyen baja arra nincs egzakt válasz. Erről nem készül kutatás, nehéz lenne az idegeskedés mértékét, de még a károsodás mértékét is összevetni. Az én gyerekem ha nem látnám be, hogy fejlesztésre szorul, akkor mehetne a sima általános iskolába is. És akkor irhatnam itt azt is, hogy szuper okos gyerek és remekül beszél. És azt gondolom sok szülő gondolkodna így, mert ismerek gyerekeket akiket benyomtak a sima altalanosba, pedig nem ott lenne a helyük. Ebben a kérdésben, csak tippelgetni lehet, ahogyan a többiek is ezt tették és ez egyáltalán nem baj. Nem minden mérhető kutatásokkal.
Az autizmust én kizarnam a felsoroltak közül, annak genetikai háttere van. Én sok embert kérdeztem már mi lehet az oka a lányom beszédértési zavaranak, de senki nem tudta a választ, pedig a terhessegrol mindig kikerdeznek, de nem mondták soha, hogy az idegesség befolyásolhatta. El tudom képzelni, hogy egy teljesen nyugodt terhesség után is születhet beszédzavaros gyerek.
5x voltam kórházban mert a víz sem maradt meg bennem. Az egészet végig hánytam. Az első trimeszterben 8 kgot fogytam...
A fiam 1 korára mondatokban beszélt.
Lányommal semmi baj nem volt nem hánytam minden oké volt.
2 éves és alig tud egy két szót.
Most miért lettem lepontozva? 😅
#14-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!