A munkában gyakran előfordulnak stresszes helyzetek és azt vettem észre, hogy mostanában könnyebben felidegeskedek, mint régebb. Ti mivel próbáltok nyugodtabbak lenni ? Van esetleg valami, ami segít, hogy jobban kezeljétek ezeket a helyzeteket ?
Szintén magnézium és én is majdnem, hogy számoltam visszafelé a napokat meddig kell még ott lennem.
Ahogy telt az idő egyre jobban kezeltem. Nálam a közvetlen kolléganő volt a fő stresszforrás,de a végére már szinte csak mosolyogtam rajta.
Engem áthelyeztek kevésbbé fizikai munkára ami viszont eszméletlen stresszes volt (emberek nyűgjével foglalkozni mindig nehezebb mint a háttérmunkát végezni).
Néha elkellett vonuljak megnyugodni, mert sajnos nagyon sok agresszív ember van, és normál esetben is biztonságiak tették ki őket....
Magnéziumot szedtem én is, és pofátlanul kivettem néha pár perc szünetet. Így is volt egy vénember aki rákoppantott a fejemre az újságjával mint valami rossz kutyának.
Mai napig felmérgel. Én is mantráztam, hogy nem kell sokáig kibírni, vissza se jövök ide stb. Kerestem is másik munkát.
Köszönöm az eddigi válaszokat, a magnéziumot most én is veszem, mert alacsony szinten van.
Próbálom nyugtatni magamat, kisebb nagyobb sikerrel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!