Nagyon sokat idegeskedek terhesség alatt. Lehet baja a babámnak?
Figyelt kérdés
Most kerültem egy elég rossz helyzetbe. A nővéremmel elég sok nézeteltérésunk akad. Anyagi dolgok miatt. Az előbb is nálunk járt és ordítoztunk egymással egy hatalmasat. Állandó stresszben tart.
A munkahelyemen is nagy a nyomás.
2021. dec. 5. 16:41
1/5 anonim válasza:
A stressz sose jó terhesség alatt. Mondanám hogy keress rá, de inkább ne, mert azon is stresszelnél, hogy stresszelsz.
2/5 anonim válasza:
Nem ideális, de valójában semmi komoly problémát nem okoz a babának.
Próbáld meg kerülni az ilyen helyzeteket. A nővéredet ne engedd be, zárd be az ajtót, tiltsd le a telefonodon, neten, ha annyira rossz a kapcsolatotok. A munkahelyes dologra passz az ötletem, legrosszabb esetben menj táppénzre.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is próbáld kerülni a feszkót. Tesód is próbáljon kicsit empatikusabb lenni legalább most
4/5 anonim válasza:
Lazíts egy kicsit - hallgass szép zenét, rajzolgass és ne aggódj sokat. Teljesen egészséges gyermekek születtek a háború alatt, miközben fejük fölött bombák zúgtak, rom és szenny volt körülöttük, nyirkos pincében meghúzódva rettegtek. Bátorság!
5/5 anonim válasza:
Munkahelyeden kerüld a konfliktusos embereket.növéredel beszélj,nyugtasd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!