Van itt olyan anyuka, aki sokat idegeskedett a terhessége alatt és egészséges, nyugodt babája lett?
Építkezünk ami már önmagában nagyon stresszes. Jelenleg szülőknél húztuk meg magunkat, mivel ilyen rövid távon nem kaptunk albérletet, de megy a lelki terror, egyre elviselhetetlenebb. Bármit csinálunk kutyába vagyunk nézve, hülyék vagyunk, nem lehet megfelelni. A férjem szülei pedig már most ránk akaszkodtak, pedig még csak 12 hetes múltam. Azzal fenyegetnek, hogyha megszületik a baba beköltöznek hozzánk egy időre babázni.
Állandóan pörgök, mérgelődök a leírtakon és közben stresszelem magam, hogy ez árt a babának, mégsem tudok lenyugodni igazán.
Akkor nyugodjál le! Csak te hergeled magad egyelőre, azt látom.
Ha nincs más megoldás, akkor tűrni kell.
Szörnyű terhességem volt, komoly problémákkal, már a kezdetektől. Az egészet végig kellett feküdnöm, hónapokig voltam kórházban. Egy középidős vetélés után, kérdéses volt, hogy ebből a terhességből egyáltalán lesz-e gyermekünk (ugyanaz volt a baj); vagy újra elveszítjük. Miután nem vetéltem el, fel kellett készülnünk a koraszülésre. Nem lehetett tudni, hogy mennyire lesz majd koraszülött a babám, hogy lesz-e bármilyen maradandó következménye... Egyáltalán nem voltam nyugodt,egy percre sem, egész terhességem alatt.
Végül egészséges babám született, csodával határos módon nem lett koraszülött; és azóta egy hihetetlenül nyugodt és kiegyensúlyozott kislány anyukája vagyok.
3-as vagyok, mikor már megszületett és voltunk vizsgálaton akkor mondta. Doktornő szerint amiatt volt sírós hónapokig, de én nem tudom lehet hogy igaza van. Szóval nem volt nyugodt, most 10 hónapos és egy hónapja javult a helyzet kb.
Azt is en írtam, hogy nem éri meg. Ha vissza csinálhatnám akkor amikor anyósom elkezdene magyarázni, veszekedni fülhallgatót tennék a fülembe és letojnám. Nem rosszból írtam csak tapasztalatból.
Lehet hogy semmi hatással nem lenne rá, de ha viszont úgy járnál mint én akkor egy idő után belebolondulnál a sírásba.
Szóval tényleg csak azt tudom tanácsolni, hogy nyugi nyugi. Teljes mértékben tojd le ki mit mond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!