Hogyan terelhetném el az időt az eredményig?
Megcsináltattam a prena tesztet, még csak tegnap volt a vérvétel, de már ki vagyok idegileg az eredmény miatt. Nem gondoltam, hogy ilyen hatással lesz ez az egész rám, direkt eldöntöttem előre fejben, hogy kizárom ezt az egészet, nem is gondolok rá, főleg, hogy még csak tegnap voltam a vérvételen, de egyszerűen nem tudom.
Ezen agyalok egész nap, már beírtam egy csomó betegséget amit szűr a google-ba, hogy megnezzem mennyi rá az esély. Már totál bekattantam.
Esetleg jó tanács vagy bármi aki hasonló helyzetben volt, mint most én?
A stressz árt neked is és a babádnak is.. Gondolj arra, hogy nem akarsz ártani neki a felesleges idegeskedéssel.
Miért csináltattátok meg a tesztet? Van valami komoly indoka is(életkor, örökletes betegség) vagy csak szeretnétek tudni, hogy teljesen egészséges-e?
Keress valamit, amit élvezel.
Nekem általában segít, ha TV-t nézek vagy logikai feladványokat csinálok, amik elég bonyolultak ahhoz, hogy ne foglalkozzak vele.
Nézz sorozatot, olvass, biztos van valami hobbid, űzd. Vagy.. nézelődj, hogy miket szeretnél venni majd a babának, tervezgesd a babaszobát..
Nem kell félni rögtön a legrosszabbtól, főleg így, hogy semmi sem indokolja.
Én is 25 éves vagyok,kereken 22 hetes, de én nem csináltattam meg, nálunk sem indokolta semmi, így inkább a baba dolgaira költöttük azt a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!