Hogyan terelhetném el a gondolataimat arról, hogy koraszülött lesz a babám? 10hkm.
Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 21:47
1/7 anonim válasza:
Valamilyen szinten természetes ha aggódsz dolgok miatt, de ha egyébként nincs rá okod, próbálj ne gondolni rá. Gondolj pozitív dolgokra, nem tesz jót ha rossz dolgokon agyalsz.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért gondolok rá sokat, mert a két terhességem közt nem telt le az ajánlott 1,5 év. Tehát "ki van taposva az út"
2012. okt. 16. 21:59
3/7 anonim válasza:
Együtt érzek veled mert én is hülye gondolatokkal kűzdök és nem tudom elterelni őket....
4/7 anonim válasza:
Már most ezen gondolkozol? Mi lesz veled, amikor harminciksz hetesen megjelennek a jóslóid? Én mostanában érzem az első jóslókat és állandóan a koraszülésen kattogok, mert én is koraszülött voltam, és egy csomó tünetet "bebeszélek" magamnak, ami hát egy kicsit sem jó!
Ne gondolj rá, fogd fel úgy, hogy úgy is a babád dönti el, hogy mikor óhajt a világrajönni, és az lesz az ideális időpont! Ha 35 hetesen akkor akkor, ha 41 hetesen, akkor meg akkor! Ne ezen agyalj, hanem azon, hogy mindketten egészségesek legyetek!
Boldog babavárást! 34 hkm
5/7 anonim válasza:
Az én egyik rokonomnak 3hónapos volt a babája amikor újra terhes lett, nem lett koraszülött a 2.baba sem.
6/7 anonim válasza:
Nekem a 30.héttől elég komoly jóslóim voltak szinte nap mint nap,iszonyatosan keményedtem, 40+6 hetesen szültem, most 29 hetes vagyok,nem keményedek annyit,joslóim még nem is volt,de folyamatosan azt érzem, hogy hamarabb szülök, hogy mitől azt nem tudom megmagyarázni,talán mert egy 2 éves mellett nem olyan egyszerű terhesnek lenni,de próbálom én is terelni a koraszülés gondolatát:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2012. okt. 17. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!