Mivel terelhetném még el a figyelmemet az újabb sikertelen hónapról?
17. sikertelen hónap a mostani. Volt egy 3-4 hónapos időszakom, amikor teljesen elengedtem a tèmát, de most megint kikészít. Az 5.hónaptól kezdve jártam dokihoz. 3 különbözőnél (2 tb-s, 1 magán) voltam, Clostilbegyttel tömött az egyik, még ultrahangos követést sem csinált,csak két alkalommal tudott fogadni emiatt. Vérvételes eredményeim nem a legjobbak, de egyik sem csinált /javasolt semmit..
Jövőhéten megyek egy újabb dokihoz... Talán ő majd segít, és nem futószalagon foglalkozik velem.
Ma egy újabb barátnőm küldte az örömhírt, hogy 12 hetes terhes. Ő már a sokadik az elmúlt másfèl èvben, és szégyellem magam miatt, de már elsírtam magam, pedig tènyleg örülök neki.
Dolgozok, mellette tanulok, párommal sok helyre járunk el, próbálok nem rágörcsölni mindig, de már nem megy. :-(
27N
Köszönöm a válaszokat!
Örökbefogadáson egyelőre nem gondolkodtunk, lombikhoz meg kellene egy normális orvos, aki előtte rendbeteszi az értékeimet.
Párom spermaképe teljesen jó lett, szerencsére nàla nem
mutatott problémàt a vizsgálat.
Próbálom magam lekötni mindenfélével, ritkán van unatkozós percem. Itthon szoktam nèha tornázgatni is, ha épp olyan a hangulatom. :-)
Nem adom fel, hogy anya legyek, csak nehéz minden hónapban szembenéznem azzal, hogy még arra is képtelen vagyok, hogy teherbe essek. :-(
Esetleg akkor irj ki kerdest szerintem, hogy kinek melyik orvos tette rendbe az ertekeit, hatha ajanlanak egy jot.
Az a baj, ha valamire ra vagy kattanva, azt nem nagyon tudod kiverni a fejedbol. Foleg ha szaparodassal kapcsolatos, mert az a masodik legerosebb osztonunk ☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!