Mit tanácsoltok, hogyan tereljem el róla a figyelmemet? Bármilyen tanácsot, ami segíthet szívesen fogadok!
A helyzet az, hogy eredetileg azt beszéltük meg a férjemmel, hogy 30 éves korunk körül vállaljuk az első babánkat. Egyelőre egyben gondolkodunk, aztán majd meglátjuk. Viszont tavaly óta anyai ösztönök munkálkodnam bennem, már nagyon szeretnék kisbabát, amit persze a férjem is tud. Ő az eredetileg megveszéltekhez szeretné tartani magát, amit tiszteletben tartok, csak belül tudom, hogy nem lesz egyszerű ezt a 2-3 évet kivárnom, mivel ez az egy év sem volt egyszerű. Ez a 2-3 év most valahogy olyan soknak tűnik. Mivel tudnám elterelni a figyelmem?
27/n
Szerintem a kommunikacio segitene.. ha egy evvel elorebb hoznatok, nem halna bele... es nem veszitene sokat. Mert ott van az ido mire sikerul, meg 9honap mire megszulod.:)
De vele beszelj.. kommunikació...
Mindenkinek igaza van. Másfelől ha nincs jól lekommunikálva, utólag lehet mondani, hogy 9 hónap így, meg úgy, lehet, hogy a férj becsapva érzi majd magát.
Viszont tényleg kérdés, hogy miért olyan fontos az, hogy kereken 30, ez szerintem csak egy felesleges bogár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!