Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagyon szeretnék kisbabát!...

Nagyon szeretnék kisbabát! Mivel kössem le a figyelmemet addig?

Figyelt kérdés

Jövőév május végén házasodunk össze. Amihez én nem ragaszkodtam, de a párom igen. Én inkább babát szerettem volna már, de ő még nem szeretne babát. Megbeszéltük, hogy az esküvő után elkezdünk próbálkozni baba ügyben. Hiába tudom, hogy a tavalyi év is nagyon hamar elment, most mégis annyira távolinak tűnik. Mivel kössem le a figyelmemet, hogy ne őrlődjek?

Annyira rosszul érzem magam a bőrömben, ahogy ülök a munkahelyemen és az üzlet előtt beszélgetnek az anyukák a picikkel kint a napsütésben én is annyira vágyom már egy kisbabára:(

2014. febr. 20. 13:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Sportolj és találj magadnak egy hobbit aminek semmi köze a babákhoz és a várandóssághoz.
2014. febr. 20. 15:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ismerős a helyzeted, csak nálunk azt volt, hogy mindenképpen úgy akartunk a babát, hogy előtte dolgozzak min. 1 évet, hogy azért mégse a semmire szüljek. Tavaly májusban megvolt az 1 évem a munkahelyen (azóta már 2 év lesz idén), de valahogy nem vágtunk rögtön bele a dologba. Augusztusban aztán mondtam hogy ennyi, nem akarok tovább várni mindenki babázik csak én nem és akkor belevágtunk. Ez volt 7 hónapja....és a baba még azóta sem jött össze...az idő telik és ha tehetném még egyszer biztos nem várnék, mert amíg nem próbálkoztunk azt hittem hogy majd egyből összejön a baba....de rá kellett jönnöm hogy ez egyáltalán nem így megy....Ennyit a tervezett babákról, aki tervezi annak biztos nem jön könnyen, aki meg nem annak egyből. Ilyen az élet. Kívánom, hogy nálatok ne így legyen, jöjjön össze elsőre, csak emlékszem nekem is mondták, hogy ne várjak, mert kitudja mikorra jön össze...és hát igazuk volt. Most én is azon vagyok hogy lekössem magam, mert beleőrülök a hogy hónapról hónapra csalódnom kell. Sokan vagyunk így itt ezen az oldalon, de nem kívánom senkinek ezt az érzést. Szóval sok sikert, hajrá!!! :)
2014. febr. 20. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval.. mi is már öt hónapja próbálkozunk és én is azt hittem rögtön sikerül. Esetleg jógát ajánlom. .nagyon jó figyelem lekito..
2014. febr. 20. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

hát szerintem sem érdemes várni, de mivel a párod még ne akar így ez kicsit más helyzet.

a fiúnk elsőre összejött, akartuk is. aztán a kistesóval úgy voltunk, ki tudja ilyen szerencsénk lesz e újra..kb 3-4 ciklusban próbálkoztunk már peteérés idején (ovu teszt, ovu fájdalom volt), baba sehol...no nem tudom a szoptatás miatt van e tényleges peteérés, de a lényegen nem változtat, hogy baba sehol. ami persze nem gond, mert nagyon jól megvagyunk 3-an és talán még lehet nincs itt az ideje, de örülök, hogy már akkor elkezdtük, mert ki tudja mikor jön össze és alapvetően túl nagy korkülönbséget nem szeretnénk. most 16 hónapos a fiúnk. szerintem ha nagyon vágysz rá, próbáljatok erről újra beszélni.

2014. febr. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!