Szandra077 kérdése:
Párommal Nagyon Szeretnénk Kisbabát! Leírtak alapján Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ovuláció alatt próbálkoztunk naponta 1X. Azóta eltelt már 11 nap. Érzem hogy feszül a mellem, enyhe szédülés is van. Reggeli rosszullét de csak enyhe. Tudom hogy ezek terhesség jelei is lehetnek. De már 8 hónapja próbálkozunk de semmi. Ti mennyi esélyt láttok hogy most ez így összejöhetett? Mikor teszteljek? Hozzáteszem 5 nap múlva kellene jönnie a nem vártnak (22 éves vagyok)#Jön a baba
2013. máj. 31. 09:27
1/16 anonim válasza:
a nem várt napján már kimutathatja.előbb nem érdemes tesztelni
2/16 anonim válasza:
Ha eddig ezeket nem tapasztaltad, akkor akár terhesség jele is lehet. Ha ez reményt ad, nekem minden terhességemnél ez volt, és a nemvárt előtt pozitívak is voltak a tesztek. Még nem érdemes tesztelni, nekem a nemvárt előtt 2 nappal volt halvány pozitív legkorábban 20-as érzékenységű Medi-Labbal. Drukkolok!:) Kérlek, írd meg majd az eredményt.
3/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..Mindenképpen meg írom reménykedek hátha most sikerült :) de azt viszont nem tudom hogy 3-4 napja enyhén fájt az alhasam 1-2 napig hogy az mitől lehetett..?
2013. máj. 31. 09:44
5/16 anonim válasza:
Ha még csak 11 napja volt az aktus még ha teherbe is estél még ilyen tüneteid biztos h nem lehetnek. Leghamarabb ha már a nemvártnál jársz jelentkeznek tünetek. Már annyira rágörcsölsz szerintem h beképzeled a tüneteket. De szurkolok h baba legyen. És várd meg a nem várt napját és ha nem jön meg akkor csinálj tesztet.
6/16 anonim válasza:
Kedves 5.! Igaz, hogy általában nincs előbb tünet, de azért előfordul. Mint leírtam, nálam mindegyiknél így volt, beképzelés kizárva, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok. Az első teljes meglepetés volt, a másik kettő meg szintén elsőre jött, nem számítottam rá.:) Beágyazódásos vérzésem is volt velük, rá 1-2 nappal jöttek a tünetek, és kitartottak 2-3 hónapig.
7/16 A kérdező kommentje:
Épp az hogy nem képzelem be mert már voltak csalódások..amugy az én anyukám már 5-6 nap után meg érzet hogy van valami új :) szóval szerintem ez nem lehetetlen tünetek.. meg másoktól is hallottam minden ember más ..kösszi a választ ..:)
2013. máj. 31. 10:03
8/16 anonim válasza:
nekem tegnap kellett volna megjönnie. Kedd óta hányingerem van meg hányok. Én nem merek tesztelni. már annyit csalódtam. Én még várok jövőhét péntekig. ha addig nem jön meg akkor tesztelek. mi már nagyon régóta próbálkozunk. remélem neked sikerül :) . azért írd meg hogy mi lett a teszt eredménye...
9/16 anonim válasza:
Minden tiszteletem az önuralmadnak, én nem bírnám, már ma reggel teszteltem volna.:) Drukk Neked is!
10/16 A kérdező kommentje:
Én is remélem hogy sikerült ..hátha.. És Drukkolok neked jó jel már hogy nem jött meg neked tegnap ..szerintem biztos babás vagy remélem :) Minden kép megírom majd én is az eredményt!
2013. máj. 31. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!