Babát szeretnénk párommal. Munkahelyem 2015. jan ban megszűnik, mit tanácsoltok? (További lent)
5 éve dolgozok jelenlegi munkahelyemen, ahonnan szerettem volna elmenni szülni. Ebben a hónapban tudtam meg, hogy 2015 január végén megszűnik a munkahelyem.Ha most teherbe esek, milyen kilátásaim vannak?Milyen megoldások vannak, amivel jól is járhatok?
Olvastam a veszélyeztetett terhességről, de már akkor is csak táppénz jár. (nettó bér 60% a) (a bérem br 195.000)
csak új munkahellyel tudod megoldani. hiába mennél táppénzre, ha megszűnik a munkahelyed akkor táppénz is, abból meg már jól nem jöhetsz ki, mert terhesen nem igen találsz új munkahelyet.
szóval nézelődj, aztán ha letelik a próbaidőd, utána kezdhetitek a próbálkozást
Ha megszűnik a munkahelyed, utána igényelheted a munkanélkülit, és szülés előtt 28 nappal eljöhetsz thgy-ra.
Számolj utána, hogy jönne ki időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!