Mi legyen, mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
a páromnak van 3 gyereke akik nem vala vannak csak ritkán vannak itt,nekem is van 1 gyerekem,de én nagyon szeretnék mégegy gyerkőcöt,a párom nem akar.nem érti meg,hogy ez minden vágyam.most hagyjam el hogy lehessen mástól gyerekem?merthogy egyszer azt mondta,hogy lehet gyerekem csak nem tőle.2012. okt. 18. 18:00
2/6 anonim válasza:
Ez kapcsolat? Ultimátum mindkét fél részéről? Neki és neked is mindegy, hogy kitől van gyereked? Mi ez? Jézusom!
3/6 anonim válasza:
Ha TE szeretnél anya lenni és ezt ő nem érti meg és nem is biztat..hát...én lépnék. Igen, keresnék mást, akinek ugyanúgy a vágya, hogy apa lehessen. És akkor lesztek Ti egy család! :-)
4/6 A kérdező kommentje:
ez az,hogy nekem nem lenne mindegy,de ő egyszerűen nem akar,nekem pedig minden vágyam.most vagy feladom,hogy legyen mégegy babám vagy megyek "tovább"
szeretem csak nem tudom felfogni miért nem akarja,annyit mondott elég neki a 3.
2012. okt. 18. 18:12
5/6 anonim válasza:
3??? neked is van gyermeked, őt miért nem veszi figyelembe? Lehetne egy kicsit engedékenyebb, és lehetne közös, akit együtt neveltek. Lehet, hogy fél, hogy ha lenne még egy gyerkőce, ő is "elhagyja", mint a volt felesége. Indokot mit mond? Az nem válasz, hogy :csak, mert van neki 3.
6/6 anonim válasza:
Én megértem a párodat. Már így is 4 gyerekről kell gondoskodnia, anyagilag és érzelmileg is.
Igazából az a két lehetőség van, amit te is írtál: vagy keresel mást, vagy lemondasz a következő baba lehetőségéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!