Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36.héten hogy álltatok a...

36.héten hogy álltatok a kórházi csomaggal, stb.?

Figyelt kérdés

Összekészítettek mindent? Otthon teljesen készen volt a babaszoba? Kisruhák kimosva, vasalva? Beszereztetek mindent ami kellhet?

Én már nagyjából kész vagyok mindennel, de izgulok hogy mi vár majd rám

2023. júl. 7. 10:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A 66%-os szerint aki már el van készülve, az nem hasznos választ adott. 🤣 Komoly káosz lehet ott agyban. 🤣
2023. júl. 7. 14:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

11 vannak rosszabbak is,ne aggodj.uj vagy itt?ha igen szokd meg.

Ha regi felhasznalo,akkor mar tudod mi a dorges egyes embereknél 🤣🤣🤣

2023. júl. 7. 14:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
33 hetesen kerültem kórházba, 34 hétre született, semmi nem volt kész. Legközelebb 30 hetesen összerakok mindent, vagy nem tudom :-)
2023. júl. 7. 14:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából kész volt minden a bőröndben, a babakocsit még nem tudtam eldönteni, a babaszobába meg voltak rendelve a bútorok, de még nem érkezett meg semmi, a lakás többi része is csak kifestve, bebútorozva, de közel sem kész.

Aztán idő előtti burokrepedés miatt a hét végén be is kerültem a kórházba, 37+1-re megszületett a fiam :)

Babakocsit gyorsan eldöntöttem, megvetettem, kaptunk kölcsön kiságyat, amit mamához vittünk, ott lett ideiglenes babaszoba, így minden megoldódott végül, de ezek a dolgok ott a kórházban eltörpültek a baba miatti aggódásban :)

(Ha még egyszer babát várnék, biztos jobban sietnék, igaz, itt sem direkt alakítottam így, soká találtam megfelelő lakást és munkásokat a felújításhoz.)

2023. júl. 7. 17:03
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
36 hetesen mar minden kesz volt, 36+3-on bekerultem a szuloszobara, ugyhogy jol is jott. Vegul a kiirt napon szultem.
2023. júl. 7. 17:42
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

36. hétre kb. 95%-os volt a csomag. Azon a héten meg is született a lányom, így amikor elfolyt a magzatvíz éjjel, akkor a maradék pár dolgot még hirtelen beledobtam indulás előtt.

A babaágy nem volt előkészítve, de össze volt rakva. Ezt kellett pótolni, mikor hazaértünk.

2023. júl. 7. 19:57
 17/20 anonim ***** válasza:

35+4 naposan pakoltam be a táskám. Aznap este surgossegi csaszarral megszuletett a babam.

Semmi hasznát nem vettem mert az orzobe semmit, nem engdtek be (sote 1) de még az sem vártak meg hogy betétet kivegye a férjem és leadja. Így ott kerestek nekem reggel betétet… masnap hozott mindent a férjem miutan leengedtek osztalyra

2023. júl. 7. 22:14
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok. Én is a SOTE 1-en szültem már 3x, mindegyik császár volt. Miért nem engedtek az őrzőbe semmit? Oda külön kis táskát kérnek mindig az alapvető dolgokkal (papucs, törcsi, tusfürdő, innivaló, betét, stb.).
2023. júl. 7. 23:44
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem csak nagy borondom volt meg, abba volt minden, ugy voltam meg lesz par hetem. En akkor meg altatas hatása alatt voltam, a ferjem próbált kipakolni par cuccot kis taskaba de nem vártak meg…
2023. júl. 8. 08:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Értem, ez így tényleg nem volt szerencsés. Segíthettek volna.
2023. júl. 9. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!