Van itt olyan aki januárra van kiírva? Hogy vagytok? Hogy álltok a babaholmikkal, szobával, kórházi csomaggal? Izgultok? Hol fogtok szülni? Mikorra vagytok kiírva?
Szoba készen, szekrényben mosva vasalva sorakoznak a ruhák.
Minden megvan, minden készen!
Kórházi csomag megvan, de a kofferba még nem pakoltam be.
Január 6ra vagyok kiírva, a kislányom 2,5 éves. Sok mindent nem kell venni, de még semmit nem vettem, még a kórházi cucc sincs összepakolva.
A gyerekruhák nincsenek kimosva.
Én ilyen ráérős vagyok.
Második vagyok
Az első babánál a 32. hétre minden kész volt.
A másodiknál 38 hetesen álltam neki, és most a harmadiknál sem sietem el.
Szoba 90%-ban kész, még dekorálni kell, hogy kicsit babás legyen.
A babaholmik megvannak, a fehérek kimosva, félig kivasalva, a világoskékek most száradnak, a többi szín vár. A kórházi csomag félig táskában, mert vennem kell még hálóinget és egy vékony köntöst, mert ami itthon van, elfoglalná a táska felét.
Az ÁEK-ben fogok szülni (legalábbis remélem, hogy beérünk, nem lesz nagy hó, ónos eső, influenza járvány, autópályazár, ufótámadás...). Izgulni nem izgulok, már szültem egyszer, a doki remek, megbízható és megígérte, hogy nem fog januárban ivós-berugós összejövetelre menni. :D
Január 26 a céldátum, de a fiam is két héttel korábban jött. Mivel terhességi diabéteszem van, az előző szülés császárral végződött, így valószínűbb a császár, de meglátjuk, mi lesz a vége. A lényeg, hogy egészségesen megszülessen a kicsi.
És hogy vagyok? Mióta betöltöttem a 32. hetet, nagyon érzem, hogy terhes vagyok. Sokat fáj a derekam, nem tudok sokat állni (ezért is halad csigatempóban a vasalás), gyorsan fáradok, néha keményedik a pocakom, és most már fájdalmas, ha a baba kinyomja magát. Sokat járok éjszaka pisilni, nehezen alszom vissza, reggel persze durmolnék, át tudnám aludni a délelőttöt. Legalább a cukrom és a vérnyomásom rendben van.
Január 22, első baba, kislány.
Fáj a hátam és már unok bemenni dolgozni.
Unom a sok pisilést, azt, hogy nem alszom jól.
Babaholmik nagyjából meg vannak, mama még kötöget igazán egyedi, cuki rucikat. :)
Mosás, vasalásnak neki sem álltam még.
Kórházi csomag még csak fejben van meg, de hamarosan összepakolom.
Elvileg az I. női klinikán, de inkább a Szent Imrében szeretnék.
( nincs fogadott doki, se szülésznő)
Nagyon félek, szeretnék már túl lenni rajta.
:)
Nagyon várom a lányomat:)
Köszi a válaszokat!
Második:
Hát én se siettem el nagyon, mi most hétvégén fogjuk elkezdeni festeni a szobát meg rendbe rakni mindent a házban. Így még nem álltam neki a ruhácskáinak :D
Negyedik:
Messziről jöttök majd a kórházba??? Nekünk is az a lényeg, hogy egészséges legyen! Jó hallani, hogy nem csak én vagyok úgy hogy délelőtt aludnék, este viszont nem vagyis nagyon nehezen, meg sűrűn kelek fel.
Ötödik:
Nekünk is első baba és kislány :D Én is félek kicsit és már jó lenne nagyon ha a kezembe legyen :D
Továbbiakra mindenkinek boldog napokat :D Egészséges pici manókat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!