23hetes vagyok.3napja rákaptam a szotyira, mondjuk egy kis csomaggal eszek meg egy nap. Lehet ezt enni?
Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 18:57
1/9 anonim válasza:
miért ne, ha jól esik, a sok só miatt igyál nátriumszegény vizet és nem lesz gond!
2/9 anonim válasza:
Én is szoktam mostanában szotyizni. Szerintem ennyitől nem lesz semmi baj! Max több pattanásunk lesz! :)
25 hetes kismami
3/9 anonim válasza:
Az olajos magvakban még magnézium is van. Legalább nem lesz hiányod! Egészségedre! De azért vigyázz, mert egy kicsit hízlal a szotyi.
4/9 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a védőnő, hogy egyek olajos magvakat a magnézium miatt, de azt is hozzátette, hogy ésszel :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Jó babavárást!
2009. febr. 20. 20:07
6/9 anonim válasza:
Nekem anno a doki mondta,hogy egyek olajos magvakat-jót tesz az emésztésnek.De inkább csak a natúrt egyed :-)
7/9 anonim válasza:
Ez a kérdés olyan ari... :)) Én is pont elkezdtem szotyizgatni
12 hetes
8/9 anonim válasza:
en külföldön elek,es itt nincs szotyi...de hozattam,csak kiderült,hogy most nem birja a hasam.nemtudom miert,csak olyan rossz erzes volt,büfögtem töle meg minden (bocsi).ugyhogy elvezd ki,hogy te szotyizhatsz,nagyon irigyellek!! 24hetes pocis
9/9 anonim válasza:
Engem letiltotta védőnőm a magvakról mert kiugróan magas a vasam...28 hetes vok... szerinte ezek miatt... én még sose hallottam ilyet de hát ha ő mondja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!