Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen kajákat visztek be a...

Milyen kajákat visztek be a kórházi csomaggal?

Figyelt kérdés
Nemcsak a szülésre gondoltam, hogy víz, szőlőcukor, hanem a szülés utáni napokra. Nem tudom milyen a kórházi koszt.
2010. márc. 16. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

elmegy a kórházi kosz, egyszerre potn elég volt nekem. de minden nap 2x hoztak még plusszban enni, : madártej, rántott hús, fasírt, innivaló, stb...

körtelevet és banánt kihagytam mert attól fájhat a baba hasa, meg mindepuffasztó dolgot mondtak hogy hanyagoljam

2010. márc. 16. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
kosz=koszt mármint kórházi kaja... bocsi
2010. márc. 16. 15:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy kórháza válogatja-e. ahol én szültem, ott elég jó volt az étel, de vittem kekszet, cukros üdítőt, kell az energia szülés után. Meg csináltattam teát , és azt hozták be. Hoztak be gyümölcsöt, meg levest.
2010. márc. 16. 15:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenevő vagyok, nekem jó volt a kórházi kaja is :) Mivel karantén volt, senki nem hozott nekem semmit, így muszáj voltam beérni azzal, amit adtak.

Nagyon sok meggylevet ittam, jól esett, ráadásul kellett is a rost, hogy tudjak nagyvécézni (minket addig nem engedtek haza, amíg nem volt szülés utáni első kaki). A meggylétől a babám hasa sem fájt.

Viszont a barátnőm császáros volt, ő nem ihatott rostosat, csak jeges teát, meg szörpöt.

Nekem a kaja nem is hiányzott szülés után, csak legyen meg a napi 4-5 liter folyadék :)

2010. márc. 16. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
15:57es.Miért nem ihatott császis barátnőd rostosat?Nem értem..Én kettőt szültem császárral és azt ihattam amit akartam.Nem kötözködök csak kivi vagyok:-)
2010. márc. 16. 16:47
 6/10 anonim ***** válasza:
bőven elég lesz a csomagomat bevinni,nem még kaját is.minek?majd ha kell vmi hoz a család.
2010. márc. 16. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:

15,57 vagyok, nem tudom miért nem ihatott rostosat :(

Vittem be neki ananászlevet, mert az a kedvence és azzal a lendülettel haza is küldték velem, hogy azt nem ihat, mert rostos, és vigyek helyette jeges teát neki.

2010. márc. 16. 16:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi akkor kozvetlenul szules utanra szendvicseket vittunk, meghozza jo sokat is, hogy masnap reggelre is jusson, ha kell, illetve a ferjem is tudjon enni, ha elhuzodna a szules.

Nem is jott rosszul, mert este szultem kilenc elott, utana meg a babazas, zuhanyozas, amulas, bamulas eltartott egy ideig es mire minden lenyugodott korulottem, addigra nagyon ehes voltam. Masnap meg a korhazi reggeli annyira lelombozott, hogy inkabb elovettem a masnapos szenyat.

Hozzateszem, hogy en sem vagyok valogatos, egyedul halat nem vagyok hajlando megenni. De ez a koszt meg nalam is betette a kaput, nem is annyira a minosege, hanem a szegenyessege miatt.

Nem vagyok nagy evo, de a reggelihez es a vasorahoz valokat osszegyujtottem es igy volt eleg a reggelihez. Reggel adtak ki harom vekony szelet kenyeret, vagy zsemlet, ezt kellett beosztani az ebedhez es a vacsihoz is. Ezekhez adtak meg kiegeszitoket, nah, az nagyon keves volt. Pici margarin mindig, ehhez egy vekony szelet sajt, vagy ket hajszal vekony felvagott, vagy egy vekony karika kenomajas, de olyan is volt, hogy egy vastagabb karika retket adtak hozza, vagy egy fel paprikat es ezzel kifujt. Nah, en ezeket gyujtottem ossze es igy tudtam reggelente jol enni, mert eleg keves kenyeret, zsomlet eszek, inkabb a korites nalam a lenyeg.

Az ebed sem izre volt rossz, hanem mennyisegre. Kb 2 dl-nyi husleves, teszta nelkul, ket kocka sargarepaval es egy darab kelbimboval. Hozza hasonloan "nagy" mennyisegu masodik.

Bevallom oszinten, hogy a 2. naptol mar el sem kertem az ebedemet, mert ez a mennyiseg csak arra lett volna jo, hogy megkivanjam az adott kajat. Ugyis jott a ferjem minden nap latogatoba es hozott otthonrol.

Szinten a latogatoktol kaptam muzli szeleteket, jo reggelt kekszet, hasonlo ragcsakat. Ezek nagyon jol jottek, mert a szules utani elso napokban nekem allandoan raghatnekom volt.

2010. márc. 16. 17:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Félreértés ne essék nem szeretnék kötöszködni és bántani sem senkit!

Tényleg nem!

De bárcsk ez lenne a legnagyobb gondom a szüléssel kapcsolatban!!!!!!

37 hetes km

2010. márc. 17. 05:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Persze, nem ez lesz a legnagyobb gondunk majd ott, de hát erre is gondolni kell.
2010. márc. 17. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!