Lehet lúgosító kajákat (leves) enni terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 22:20
1/5 anonim válasza:
A nyers húson és a nyers tojáson és az érettlen sajton kívül azt eszel, amit akarsz. A leves pedig persze, hogy kell, hiszen folyadék és általában tele van zöldségekkel.
2/5 anonim válasza:
Ha a méregtelenítés a cél (léböjt v hasonló) akkor terhesen ne tedd, mert a kiválasztódó méreganyagok a vérárammal a méhlepényen keresztül könnyen "elérik" a babát, károsodást okozva azzal (máj-vese-lép stb károsodást). Kérd ki egy diatetikus szakvéleményét inkább, itt kevés kismama lehet jártas a témában.
3/5 anonim válasza:
Voltam kórhában egy hetet terhesség alatt, ott adtak lúgosító ásványvizet.a 2 Testőrben is ajánlották a lúgosító folyadékot terhesség alatt. Szerintem ha nem szabadna nem adtak volna nekem és a tv-ben sem mondták volna.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a hasznos válaszokat!!
korábban ettem lúgosító leveseket, és annyira finom, hogy gondoltam megint kellene enni :-)
2009. okt. 15. 08:47
5/5 anonim válasza:
A gastroyal-nak van egy lugosító leveses menüje. Én azt ettem a terhesség alatt sokszor... beszéltem a cégnek a tanácsadójával (van egy szám amit fel lehet hívni és válaszolnak az ilyen jellegű kérdéseidre), ők azt javasolták ne egyem :( nem tudom erre gondoltál e, vagy saját készítésű leveskúrára... de hátha segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!