Ez a harmadik terhességem, és állandóan szénhidrátos kajákat kívánok. Mit egyek, ami nem fog kétszáz kilósra hízlalni, mégis jól lakom tőle?
inkább sokszor keveset,de a puffasztott is u.o szénhidrát dús mintha simán ennéd.
én diétára vagyok fogva de ugyanugy ettem fánkot meg fehér kenyeret csak nem 4fánkot egyszerre hanem 1-et aztán esetleg később még egyet.
meg ugye a sok gyümölcs nyuszikaja.....
Na erről nincs információm, nem tudom, milyen árakon lehet ezeket a dolgokat megvenni. Hogy őszinte legyek, eszembe sem jutott, hogy jelentősen eltérhet az áruk a többi terméktől. Pedig ha logikusan belegondolok ...
Ha más nem, talán alkalom adtán lehet őket használni, hogy mégsem állandóan a hagyományosat egye az ember hanem ezt. Nem tudom.
Szia.
En a terhessegem alatt kezdtem el norbizni (vigyaznom kellett a cukromra). A terhesseg alatt sosem mertek nalam magas cukrot. Azota is igy eszem, a lanyom mar 2 eves. Ja, a sulyom meg 52kg, meg lanykoromban sem voltam ilyen csinos. Norbis kajakat nem veszek.
Mindent lehet enni, csak nem mindegy h mikor. Barna kenyeret veszunk, sok zoldseget eszek.
Vegyel teljes kiorlesu lisztet es csinalhatsz sutemenyeket magadnak. Receptek is vannak a neten.
Sok sikert hozza! Ha egeszsegesen eszel, a babanak is jot teszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!