Mit tegyek, hogy ne kívánjak meg mindent ami szénhidrátos?
Figyelt kérdés
Évek óta sportolok (lovaglás és tánc), de januárban kijöttem fél évre külföldre bentlakásosba, kénytelen voltam abbahagyni a sportot, naponta hatszor kapunk enni, és elkezdtek felmászni a kilók. Sose voltam túlzottan túlsúlyos, de amikor itt kihíztam az első nadrágomat, a farmerok pedig kezdtek feszülni rajtam(amik előtte övvel is lötyögtek) kétségbe estem. Az a gond, hogy itt a legtöbb étkezésnél kapunk zsömlét vagy csigát, és hasonló finomságokat mindig teával vagy kávéval, és mindenki ezt eszi, így én is megkívánom. Mit tegyek, hogy csak az a pár kiló csússzon le?2011. márc. 1. 00:01
2/8 anonim válasza:
JAh, ne egyél szemetet...
Ahogy megetted az első adag ch-t, kívánni fogod a következőt.
3/8 anonim válasza:
Hallod velem szinten ez a problema!!! Kulfoldon vagyok es semmi idom sincsen a sportra, raadasul itt semmifele mozgas sincsen csak auto auto auto ...mindig csak ulni..Nah most ez hulyen hangzik de hogyha en sportolok meg mozgok meg happy vagyok akkor nekem kevsebb kaja kell sokkal. Ha meg csak ulok meg kocsikazok meg nem vagyok happy mert szetunom az agyam...akkor meg sokkal tobbet eszek...Kivancsi vagyok a valaszokra..mert en is a valaszt keresem ugyanerre a kerdesre...
4/8 anonim válasza:
Én nem hiszem el, hogy külföldön nincsenek uszodák és sportpályák, ahol futni úszni és futni lehet, netán aerobicozni... Ha mégis így van, gyertek haza! :)
5/8 anonim válasza:
Iktasd ki a cukrot a teából kávéból, és ne egyél napi 6x hanem egyél csak napi 2x de akkor tisztességes embernek való adagokat! Pont az előző válaszomnál írtam le az ezzel kapcsolatos indokaimat az inzulinról.
Ezért nem jó az, ha az ember végigrágcsálja a napot tápértéktelen kajákkal.
(persze költségben olcsóbb az étkeztetés)
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__15..
6/8 anonim válasza:
Na ez az,amikor az ember a hűtőben keresi a boldogságot vagy annyira nincs mit csinálnia h unalmában eszik..csak egyszerűen foglald el magad olyasmivel,ami igazán kikapcsol és amiben örömödet leled!tök mindegy mi az,de találd meg azt amiben kiteljesedhetsz.ha ez éppen sport,az még jobb.hidd el,a testednek nincs szüksége a szemét kajákra (csak nagyon ritkán),ezt csak azért kívánjuk hogy kényeztessük a lelkünket.
7/8 anonim válasza:
Azét egy pár guggolás, felülés mindenhol elvégezhető szerintem. Amúgy csak egyszer mehéznemet mondani ezekre a cukros-lisztes dolgokra. Utána már egyrészt beveszi a magát a fejedbe, hogy te ilyesmit nem eszel, másrészt nem lesz az állandó vércukor-inzulin ingadozás miatt olyan erős Ch vágyad sem. De mihamarabb, mert az izomtömeged helyett hájat építesz, az ráadásul nem igényel annyi energiát Kitartás, egy ilyen sportembernek menni fog.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat! Azóta elkezdtem minden este felüléseket és haspréseket csinálni, már csak az kell, hogy nemet mondjak a szénhidrátos zsömikre, de azt hiszem az is menni fog, hála a biztatásotoknak :).
2011. márc. 5. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!