Egészséges embernek árt a 160g szénhidrátos diéta?
Ezt az étrendet követjük a barátommal, nekem 160g szénhidrátos diétát írt elő az orvos, neki nincs baja. Rossz számára, ha csak ennyi szénhidrátot eszik?
Fogyyni szeretnénk mindketten, de csak pár kilogrammot. 1500kcal/nap ez a diéta. Ettől lehet fogyni?
És ez az étrend kire vonatkozik? Egy nőnek meg egy férfinek is ugyanennyit kell enni az ételekből?
Köszönöm a választ!
Nem néztem a linket,de a ch csökkentést fokozatosan érdemes csinálni,mint minden mást is az életben.
Tehát 2 hetente csökkentesz rajta,addig amíg el nem éred a 160g-t.
A másik kérdésed meg,hogy hogyan állapítod meg kire vonatkozik.A diéták testsúlyra szoktak készülni ideális esetben.
Ha 160g ch a diéta végső célja,akkor az egy kb 80 kilós embernek-mindegy a neme-lehet jó.
A napi fehérje bevitelt is hasonlóan érdemes kiszámolni.
1.5-2g/test súly kiló gramm.
Tehát ha vagy 80 kiló,akkor 80x2=160g a napi fehérje szükségleted diéta alatt.Persze ahogy csökken a testsúly úgy kell újraszámolni az adatokat.
"Ha 160g ch a diéta végső célja,akkor az egy kb 80 kilós embernek-mindegy a neme-lehet jó.
A napi fehérje bevitelt is hasonlóan érdemes kiszámolni.
1.5-2g/test súly kiló gramm.
Tehát ha vagy 80 kiló,akkor 80x2=160g a napi fehérje szükségleted diéta alatt.Persze ahogy csökken a testsúly úgy kell újraszámolni az adatokat."
Most akkor fehérjéből és szénhidrátból is testsúly kg x 2/nap diéta idején?
Kb adatokat írtam,de nagyjából így van,igen.
Itt egy példa diéta,nézd meg a fehérje és ch bevitelt,meg a testsúlyt,ha érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!