Ez a szénhidrátos protein elég rögtön edzés után, vagy rakjak még bele szőlőcukrot? (tömegnövelés) 65kg vok.
2011. febr. 8. 23:25
1/5 anonim válasza:
2/5 A kérdező kommentje:
feltettem egy kérdést,nem arra kaptam választ.az,hogy én tömegnövelőt vagy sima fehérjét szedek tömegnöveléskor az legyen az én dolgom kérlek,ugyanis minden étrend függvénye,és nekem így tökéletes a tömegnövelő étrendem ezzel kiegészítve.a kérdésemre a válasz érdekelne.:)
2011. febr. 9. 00:31
3/5 anonim válasza:
Ha neked ezzel tökéletes az étrended, akkor el ne b@szd szőlőcukorral...
4/5 bix válasza:
Maltodextrinnel szoktam kicsit felturbózni a fehérjét edzés után, én elvből nem veszek tömegnövelőket, a szénhidrátot bevinni a legolcsóbb és legegyszerűbb normális kajálás mellett. a szőlőcukor is jó, de a malto hosszabb időn keresztül szívódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!