Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen "kispapa csomaggal"...

Ti milyen "kispapa csomaggal" lepnétek meg a párotokat?

Figyelt kérdés

Most töltöttem a 10. hetet, így még a terhességem elég korai szakaszában járok, de ha túl leszünk a kritikus első időszakon, szeretném meglepni a páromat valami vicces ajándékcsomaggal, amivel kibírhatja ezt a maradék bő fél évet. Amiből válogathat, ha ideges, ha "vészhelyzet" van, lehetne benne valamilyen felkészítő könyv az apaságra (ehhez is várnék javaslatokat), alkohol természetesen, stb.

Örülnék, ha tudnátok nekem ötleteket adni! :)

Köszönöm szépen!

2018. márc. 22. 12:00
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Ja vészhelyzetre egy kis pálinkát, nehogy be tudjon vinni a kórházba. :D
2018. márc. 22. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Inkább csak könyvet vennék neki, ha szeret vagy legalább hajlandó :) babás témáról olvasni. Találtam is párat alább. Meg nagyon hasznos úgy egyébként, ha olvas gyermekgondozásról és -fejlődésről, az újjáélesztéstől a pszichológiáig, így ha nem ragaszkodsz a humorossághoz, ilyen témájúakat is találhatsz (akár könyvet, akár cikkeket küldhetsz emailben vagy elmehettek tanfolyamokra is). Ettől még vehetsz neki ajándékot, intézhetsz élményt vagy főzhetsz csak úgy, mert őt szereted... de nekem bármi mást ráhúzni erre a kispapai státuszra már túl belemagyarázós, inkább figyelmet kérő "nehogy elfelejtsd, hogy most együtt izgulunk" üzenetet hordoz.

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. márc. 22. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Könyvből:

-Apakommandó

[link]

-Apanapló

[link]

-Apukák könyve

[link]

-Apa kérlek meséld el nekem

[link]

2018. márc. 22. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egy férfit ez teljes mértékben hidegen hagy! Vagyis pontosítok, a legtöbb férfit hidegen hagyja ez!

Ez inkább nőknek való, egy férfi nem fog lehidalni és lázasan olvasni, meg éjszaka bepánikolni azon, hogy milyen apa lesz!

2018. márc. 22. 15:40
 5/5 A kérdező kommentje:

Elképzelhető, hogy félreérthetően fogalmaztam. Nem arra gondoltam, hogy annyira izgulna, hogy alig bírná ki a hátralévő időt, hanem hogy engem elviseljen a maradék 6 hónapban, ha hisztiznék, ha hangulatingadozásaim lennének, stb. Egyfajta „túlélő” készletre gondoltam, a könyv lenne a komoly elem a csomagban.

#1 A vészhelyzet szót épp azért tettem idézőjelbe, hogy ne lehessen félreérteni, de ezek szerint mégis sikerült. Nem a hirtelen felmerülő tényleges problémákra gondoltam, hanem egy-egy vicces szitura, pl. nem sikerül összerakni a babaágyat, stb, amikor igenis jól jön egy feles…

#2 "nehogy elfelejtsd, hogy most együtt izgulunk" üzenet – erről szó sincs, sőt, gyakran érzem azt inkább, hogy őt jobban mozgatja a téma, mint engem (persze engem is nagyon, csak még eléggé az elején járok, van idő a felkészülésre). Köszönöm a javaslatokat, megnézem mindet! :)

#3 Köszönöm szépen! :)

#4 Sajnálom, ha ez tényleg így van. Ezek szerint az én párom az üdítő kivétel, mert őt nem hagyja hidegen. Nyilván nem ébred arra éjjelente csatakosan, hogy mi lesz, ha rossz szülő lesz – hozzáteszem, hogy én sem, de igenis érdekli a téma, és szívesen olvas, vagy beszélget róla.

2018. márc. 22. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!