Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vélemények 8-8,5 hónapos...

Vélemények 8-8,5 hónapos terhesen esküvőről?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 17. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Saját?vagy vendégként?

Én 36 hetesen vendégként voltam.minden okes volt.kaja,kis táncolás,menyasszonytánc után hazajöttunk.

2016. ápr. 17. 21:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Esküvő esetleg,lakodalom nem. De én a helyetekben nem erőltetném ilyen későn már,akkor már mindegy, hogy mondjuk vártok-e még fél-egy évet,amikor esetleg legalább te is jól éreznéd magad a bőrödben.
2016. ápr. 17. 21:36
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk 7.-ben lesz, de két tanús csak. :) Vicces, de nem a baba miatt házasoduk össze, előtte nap kérte, meg a kezem, hogy kiderült babát várunk. Nem terveztük, de ez így egybe baromi jól jött ki, rózsaszín köd és föld felett lebegés volt. Az ismerősöktől kaptunk is pár megjegyzést, hogy nem hiszik, h nem a baba miatt. Nem dobtam fel a netre egyik hírt sem, így utólag egyben tudta meg mindenki. Bár normális nagyságú esküvőt terveztünk, de pocakosan, és rövid idő alatt nem dobok össze egy ilyen eseményt. Nekem most az a fontos, hogy a babára összpontosítsak és az is fontos, hogy összeházasodjunk, így döntöttünk emellett.
2016. ápr. 17. 21:37
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Menyasszonyként elég hazárdjáték, mert bár adja az ég, hogy a terhesség előírás szerint, zökkenőmentesen haladjon, de sok minden közbe szólhat - kezdve a baba korábbi érkezésétől az olyan apróságokig, mint a vizesedés. Persze ha csak elosonnátok a tanúkkal a papírért, akkor mindegy.

Ha vendégként gondolod - akkor úgyis látni fogod, mit bírsz, főbb szerepet azért ne vállalj és messzire ne utazz.

2016. ápr. 17. 21:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 36hetes leszek májusban, akkor lesz az esküvőnk.
2016. ápr. 17. 22:28
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Barátnőm szülés előtt 5 héttel volt az esküvőnkön. Pedig nyár, 70fok volt. Maradtak, amíg bírták. Másnap indultak Horvátországba nyaralni.

Szerintem ha minden rendben van, akkor nincs vele semmi gond.

Én a 37. hétig dolgoztam sörözőben (14 órában), végig tökéletesen jól voltam, szóval lagziba is elmentem volna, ha lett volna akkor.

2016. ápr. 17. 23:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
(Én meg a 35. héten mentem reggel vérvételre munkába menet és bentfogtak a kórházban 3 hétre.)
2016. ápr. 18. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát 8,5 hónaposan sztem ne. A lányom 8 nappal született a kiírt időpont előtt és semmi jele nem volt, h meg akarna születni, csak jött délután nagy hideg front, lehűlés esővel és be is indult a szülés. Neked is bármikor megindulhat és oylan is lehet, h az esküvő előtti nap még elugrasz nst-re és már haza sem engednek.
2016. ápr. 24. 11:59
 9/13 Németh Lizi válasza:
100%
szülés után
2016. ápr. 24. 17:46
 10/13 anonim ***** válasza:
28%

Még mindig jobb, mint utólag. Esetleg előre is lehet hozni, de ha nem az se baj.

Semmi probléma szerintem.

2016. máj. 2. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!