Vélemények 8-8,5 hónapos terhesen esküvőről?
Egy nagy esküvőt nem lehet csak úgy előre hozni, ripsz-ropsz, hiszen a vendégek arra a fix időpontra terveztek, mindenki ahhoz igazított mindent, szabadságokat, nyaralást. Lehet valakinek az odaszánt pénz is akkorra jön össze. Nem beszélve arról, h a fodrászhoz is időpontot kérnek jó előre, aztán bocsika, lemondom, mert az esküvő nem 8 hét múlva lesz, hanem 3 hét múlva. Jah, h akkorra már nincs szabad időpont.
És akkor még nem is beszéltem a szolgáltatókról (étterem, dekor, zene, virág, stb.) a szolgáltatókat se lehet lemondani csak úgy, probléma nélkül.
Na meg hát az anyakönnyvezető! Nem biztos, h tud hamarabbi időpontot adni esküvőszezon kellős közepén. Én megyeszékhelyen lakom, itt szombaton egész nap esküvők vannak, reggeltől estig, félóránként.
Én 34 hetes voltam mikor az esküvőm volt. Nem voltak sokan sőt kb. senki mert nem is akartam meg mert utána vettünk házat és úgy beszéltük majd ott megüljük.
Én csináltam a kaját egyedül birtam akkor.
Viszont mikor mar megvolt a lányom és terhes voltam a kicsivel akkor már nem mentünk mert külföldre kellett volna utazni.
Akik tartották az esküvőt azt mondták hogy mindenkinek magának kell állnia az utazási költséget viszont a szállást és minden mást ök állnak. Ezzel annyi volt a gondom, hogy magunkat és anyósomékat is nekem kellett volna nagyhassal felvezetnem, hogy a férfiak tudjanak inni. Anyósom meg nem mer vezetni. Igy azt mondtam kössz nem.
Ha véletlen rám jön a szülés egy másik országba nemhogy idegen nyelven hablatyolnának nekem hanem még be se tudnának vinni mert mind részeg lenne.
38. héten, legjobb barátnőm lagziján vettünk részt, tanú is voltam. 4 nappal később szültem.
Viszont menyasszonyként nem vállalnám be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!