Márciusra kiírt kismamik hogy vagytok? Mikor kezditek el kimosni a babaruhákat? Kórházi csomaggal hogy álltok?
Sziasztok
Igaz én nem márciusra vagyok kiírva hanem április 14-re, de még nekem sincs semmi kész. A kórházi csomag is csak pár dolog van meg, most szeretném már a nagy részét megvenni. 1 csomag pelus meg a popsikrém van meg, meg pár apróbb dolog de semmi más. Kisruhákat a jövő héten akarom majd rendbe rakni, vagyis elkezdeni, mivel még nem tudjuk ki lakik a pocakban így nagyon nem is vásárolgattam, csak az van ami a tesóról marat meg...
A szoba még sehogy sem áll, azt majd márciusban remélem sikerül összeraknunk kifesteni... De remélem március végére kész leszek mindennel.
Sziasztok!
Március 13-ra vagyok kiírva ikerlányokkal. Már minden kész van, ruhák kimosva, vasalva, csomagok is készen. Szerettem volna mindent időben elintézni mert ikreknél sosem lehet tudni... amúgy nem panaszkodhatom, csak az éjjelek ne lennének. kb 2 óránként fel kell kelnem pisilni, este alig tudok elaludni, reggel meg felkelni.
Utolsó vagyok a 8-s
A jósló fájás olyan mit ha gyengébb menzi görcsök lennének, vagyis nekem olyan. kislányommal kb. a 35 hét után jöttek, most már a 29 héten kezdtek jönni rendszertelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!